Pulpa de porc si carnati cu legume la cuptor

Postat de timea in Porc
13 Ian 2013 | 3740 vizualizari
Pulpa de porc si carnati cu legume la cuptor

O mancare ce imi place sa o gatesc duminica sau in zile de sarbatoare, chiar daca pare atat de clasica, banala si comuna :))

Ingrediente

  • 400 gr pulpa de porc
  • 400 gr carnati proaspeti de casa
  • 12 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • chili
  • oregano
  • cimbru
  • cateva linguri de ulei

Mod de preparare

Portionam carnea si carnatii si ii asezam in tava unsa cu putin ulei de masline.

Curatam si spalam bine legumele.

Ceapa o taiem in 4-6, morcovii in bucati de 2-3 cm iar cartofii ii taiem in doua.

Asezam legumele in tava pe langa carne si carnati.

Usturoiul curatat si taiat in doua il asezam peste bucatile de carne.

Presaram sare, piper, chili, oregano si cimbru peste toate, acoperim cu o folie de Al si dam la cuptorul preincalzit la 180-190 grade timp de aprox 35-40 min.

Dupa 40 min indepartam folia si lasam carnea si cartofii sa se rumenasca usor.

Servim cald cu muraturi. Eu am servit cu varza acra si a fost o masa pe cinste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc si carnati cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Friptura de porc cu legume si carnati picanti la cuptor

Postat de merisor67

Friptura de porc cu legume si carnati picanti la cuptor

Am pregatit intai un amestec din condimente putin ulei, sare si usturoi. Usturoiul l-am pisat si l-am frecat cu ulei ca la mujdei, apoi am adaugat condimentele si putina apa. Carnea am feliat-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.01.2013, 17:45
la 13.01.2013, 17:45
hmmm, o mancare super gustoasa, nu putem refuza o portie
la 13.01.2013, 17:50
vin diseara la tine
la 13.01.2013, 17:50
Motan ; Zamfira nici eu nu refuz asa ceva niciodata ; Laurenta cu drag
la 13.01.2013, 17:52
buuun, mai ales cu muraturi

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking