Pulpa marinata la cuptor

Postat de Valclaudia in Porc
26 Dec 2013 | 5321 vizualizari
Pulpa marinata la cuptor

Ingrediente

  • 1.5 kg pulpa proaspata de porc
  • carnati de porc proaspeti
  • 4 foi de dafin
  • 5-6 linguri de ulei
  • 1 capatana mare de usturoi
  • 300 ml vin rosu de casa
  • boabe de mustar (2 linguri)
  • boabe de piper
  • sare si piper dupa gust
  • sos de soia (6-7 linguri)

Mod de preparare

Spalam carnea si o taiem felii potrivite. Ungem feliile cu ulei.

Usturoiul se curata de coaja si se taie rondele.

Intr-un castron de plastic preparam marinata: amestecam sosul de soia cu boabele de mustar si de piper.
Adaugam sare si piper dupa gust, foile de dafin, usturoiul taiat rondele iar la final un pahar mare de vin rosu de casa (300 ml).

Adaugam carnea in castron, amestecam bine si dam castronul (acoperit!) la rece pana a doua zi.

Asezam a doua zi feliile marinate intr-o tava, turnam marinata (sosul in care am tinut peste noapte carnea) deasupra, mai adaugam daca consideram necesar putin ulei, asezam bucati de carnati proaspeti peste carnea din tava, acoperim cu staniol si dam tava la cuptor pentru 90 minute la temperatura medie.

La jumatatea timpului de preparare indepartam staniolul pentru a lasa carnea sa se rumeneasca.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa marinata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Friptura de caprioara cu sos de fructe de padure, morcovi caramelizati si fenicul

Postat de alldaycooking

Friptura de caprioara cu sos de fructe de padure, morcovi caramelizati si fenicul

Am pregatit marinata amestecand ingredientele enumerate si am turnat deasupra pulpei de caprioara. Am lasat la figider pana a doua zi. Am curatat carnea de caprioara de bobite si am infasurat-o cu...

Citeste continuarea

Pulpa de curcan marinata,la cuptor

Postat de medioto59

Pulpa de curcan marinata,la cuptor

Dezosam pulpa de curcan, indepartam pielita ,o spalam si apoi o lasam la scurs sau o stergem cu un prosop absorbant.Condimentam dupa gust cu sare si piper si apoi asezam pulpa intr-un vas....

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.12.2013, 08:37
ce minunatie
la 26.12.2013, 08:58
la 26.12.2013, 09:35
Ai facut-o cu butoane,tare buna...
la 26.12.2013, 11:07
Eu aduc muraturile!
la 26.12.2013, 11:14
Buna! Eu aduc vinul rosu

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking