Pulpa de pui cu mazare si ciuperci

Postat de Valclaudia in Pui
25 Mar 2017 | 2901 vizualizari
Pulpa de pui cu mazare si ciuperci

Ingrediente

  • 1 pulpa de pui intreaga
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa mica
  • 150 gr. mazare
  • o mana ciuperci de padure congelate
  • sare si piper dupa gust
  • 200 ml smantana de gatit
  • 1 lingurita amidon din porumb
  • 50 ml lapte rece
  • fulgi de chili dupa gust
  • patrunjel uscat

Mod de preparare

Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se soteaza in putin ulei.

Adaugam ciupercile congelate si pulpa de pui spalata.

Presaram sare si piper dupa gust, punem cca. 50 ml apa, acoperim tigaia si lasam sa se gateasca pulpa la foc mic, cca. 20 minute, o intoarcem din cand in cand, pe ambele parti.

Adaugam mazarea, lasam si fiarba inca 10-15 minute.

Turnam smantana lichida de gatit in tigaie.

Diluam amidonul in lapte si il turnam peste mancarea din tigaie.

Amestecam sa se ingroase sosul, presaram patrunjel uscat sau proaspat, oprim focul.

Servim mancarea cu fulgi chilli, dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de pui cu mazare si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Copanele de pui cu cartofi aromati la cuptor

Postat de ralu_ca

Copanele de pui cu cartofi aromati la cuptor

Copanele le-am spalat bine, apoi le-am uns cu uleiul de masline, am adaugat condimentele pentru pui, cimbru, busuioc, piper amestecand foarte bine. Apoi le-am asezat intr-o tava alaturi de...

Citeste continuarea

Aripioare de pui la cuptor

Postat de Constelatialeu

Aripioare de pui la cuptor

Curatam aripioarele le taiem si le spalam. Le asezam intr-o tava cu hartie de copt, apoi adaugam cartofii taiati in bucati mai mari, ceapa si ardeiul le taiem in bucati mai mari, adaugam si cateii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.03.2017, 09:20
Bulanase delicioase
la 25.03.2017, 09:36
la 25.03.2017, 09:43
Buna!
la 25.03.2017, 11:11
Imi place!
la 25.03.2017, 11:33
buna buna

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking