Pulpe cu Proscutto la cuptor

Postat de alexcmeciu in Pui
30 Sep 2014 | 3493 vizualizari
Pulpe cu Proscutto la cuptor

De multe ori ne gandim ce sa gatim asa rapid sa fie si bun sa fie si gustos.... vrem cam multe nui asa? eu sunt aici sa va prezint niste retete putin altfel adica mai Sanatoase si foarte gustoase retete pe care le pot consuma chear si culturisti pentru ca daca le veti consuma asa cum sunt prezentate de mine in imagini fara doar si poate nu o sa va ingrasati si va veti simti foarte bine ... Sa incepem.

Ingrediente

  • Pulpe dezosat 1 kg
  • Prociuto crudo feliat 200 g
  • Piper
  • Boia
  • Sare
  • condimente care va plac voua la pui, dar nu va recomand sa le luati din magazin gata preparate amestecuri si alte cele alea nus sanatoase .

Mod de preparare

Se iau pulpele dezosate, se spala sub jet de apa rece putin, dupa care le lasam la scurs 2-3 minute. Intre timp pregatim noi un amestec din condimente care va plac voua la pui, eu am folosit oleaca de boia iute, piper alb, sare si ardei iute uscat macinat. Presaram bine pulpele cu acest amestec si pe o parte si pe alta. Sa nu folositi multa sare in amestec sama de un varf de cutit deoarece prosciutto este sarat. Luam fiecare pulpa in parte si lipim pe ea feliile subtiri de prosciutto crudo si le rulam asa putin cat sa fie ca un bongarel :). 

Cuptorul incins la 200 grade pentru 40 min

Pulpele le asezam pe un gratar al cuptorului si jos punem o tava sa se scurga grasimea in ea. Pulpele se asaza frumos la cuptor si se lasa acolo pentru cele 35-40 minute, cat sa fie gata. 

Merge excelent cu o salata de legume si un sos usor picant

Pofta Mare! Sa fiti Sanatosi! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu Proscutto la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita din pipote si inimi de pui

Postat de CameliaComan

Tocanita din pipote si inimi de pui

Pentru inceput trebuie sa despicam inimioarele si sa indepartam resturile de sange.Apoi spalam bine pipotele si inimioarele.Intr-o oala trebuie sa punem la fiert 1 litru de apa.Cand da in clocot...

Citeste continuarea

Papricas de pui

Postat de oanapl

Papricas de pui

Tai carnea cubuleţe și le călești în ulei, până se albesc, apoi le scoți într-un castron. În uleiul rămas, călești ceapa tocată peștișor, apoi torni un pahar...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.09.2014, 20:22
Sunt delicioase !!!
la 30.09.2014, 21:16
la 30.09.2014, 21:30
Bine ai venit!
la 30.09.2014, 23:22
la 04.10.2014, 19:31
Buna combinatia imi place

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking