Pulpe de cocos cu cartofi natur si salata de ardei copți

Postat de Ina in Retete Delikat
14 Iul 2018 | 1924 vizualizari
Pulpe de cocos cu cartofi natur si salata de ardei copți

 "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" Pentru ca ieri am sacrificat 9 cocoși tineri ( 3 luni fiecare ) nu puteam sa nu pregatesc o fripturica delicioasa cu noile condimente cu ingrediente naturale de la Delikat. 

Ingrediente

  • carne de pasare
  • 6-8 cartofi
  • amestec de ierburi si marar de la Delikat
  • piper de la Delikat
  • condiment pentru cartofi de la Delikat
  • salata de ardei copt
  • sare
  • ulei de masline
  • unt
  • marar

Mod de preparare

Bucatile de carne, spalate si scurse, se condimenteaza cu sare si amestec de ierburi si marar de la Delikat. Se stropesc cu ulei de masline si se acopera/videaza, lasandu-se cateva ore la rece (Eu le-am lasat peste noapte).

Se asaza bucatile de carne condimentate intr-o tava cu gratar si se pun in cuptorul incins pe program de gratar + ventilatie la 210 grade Celsius. Dupa 30 minute se intorc bucatile de carne pe cealalta parte si se mai lasa in cuptor inca 30 minute. 

In timp ce carnea sta in cuptor, ne ocupam de cartofii natur.

Curatam de coaja 6-8 cartofi, ii spalam, ii feliem grosier si-i punem la fiert in apa cu putina sare. Cand furculita intra usor in ei, oprim focul. Nu-i scoatem imediat din apa, ne asiguram intai ca friptura este gata. 

Pregatim salata de ardei copt, in otet. Eu am avut-o pregatita la borcan, de anul trecut. 

Asezam pe farfurie o bucata de friptura, iar alaturi punem cartofi fierti peste care presaram condiment pentru cartofi de la Delikat, marar si cubulete mici de unt.

Noi am servit cu salata de ardei copti in otet si lipii cu ierburi mediteraneene. 

Pofta ne-am facut-o cu un pahar cu vin alb, din gospodaria proprie. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de cocos cu cartofi natur si salata de ardei copți" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Frigarui de pui

Postat de Meea

Frigarui de pui

       Înainte de toate, asigurați-vă că ați lăsat bețele pentru frigărui la înmuiat în apă rece pentru cel puțin 30 de minute dacă doriți niște...

Citeste continuarea

Peste in crusta de sare aromata

Postat de xana

Peste in crusta de sare aromata

Curatam pestele de intestine, dar nu indepartam solzii, apoi il spalam si il uscam bine. Inauntru punem putin piper, un praf de maghiran si 2 felii de lamaie. Batem putin albusurile cu cele 2...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.07.2018, 22:07
la 14.07.2018, 22:31
Am venit si eu la masa!
la 14.07.2018, 23:13
Xana
la 14.07.2018, 23:14
Mai am, Rocsi! Friptura! Cartofi fac
la 14.07.2018, 23:35
Bun!

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking