Pulpe de gaina cu sos - Philips Multicooker

Postat de Dya in Pui
8 Noi 2013 | 11255 vizualizari
Pulpe de gaina cu sos - Philips Multicooker

Ingrediente

  • 2 pulpe de gaina
  • 300 ml supa de pui
  • 1 morcov
  • un ardei iute
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa galbena
  • o capatana de usturoi
  • 100 ml sos de rosii/bulion
  • o legatura de ceapa verde
  • patrunjel verde pentru servit
  • condimente dupa gust: sare, oregano si rozmarin

Mod de preparare

Asezam pulpele (spalate si curatate in prealabil) in vas si setam din MENU functia FRY pentru 30 de minute.

Intre timp tocam leumele si le adaugam peste pulpe, in ultimele 5 minute. Condimentam dupa gust, turnam supa de pui, adaugam sosul de rosii/bulionul  si repornim pe functia STEW pentru inca o ora.

La sfarsit presaram patrunjelul. Se poate servi de minune cu un pui de mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de gaina cu sos - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Piept de pui in sos alb cu tarhon

Postat de simona72

Piept de pui in sos alb cu tarhon

Pieptul de pui se spala, se tamponeaza cu hartie de bucatarie, se taie cubulete si se marineaza in sare, piper si ulei de dovlec. Se amesteca ingredientele si se lasa 15 minute la marinat. Intre...

Citeste continuarea

Piept de pui la gratar cu duet de cartofi sau "Pranzul de duminica"

Postat de simona72

Piept de pui la gratar cu duet de cartofi sau "Pranzul de duminica"

Pieptul de pui se taie in felii. Eu prefer feliile nu foarte subtiri, asa ca tai fiecare bucata de piept de pui in doua pe lungime. Amestec toate ingredientele pentru marinata intr-un castron pana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.11.2013, 10:19
la 08.11.2013, 10:19
la 08.11.2013, 10:20
yoy, ostropel, ce bine arata !
la 08.11.2013, 10:21
la 08.11.2013, 10:25
ce bune ar fi

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking