Ingrediente
- 4 pulpe de pui mari
- 1 legatura ceapa verde
- 2 buc ghimbir
- 4-5 catei usturoi
- 1 lamaie
- 100 ml vin alb
- 2 limguri ulei de masline aromat
- condimente de pui cu miere si mustar Kotany
Mod de preparare
Inlaturam pielita de pe pulpe si le taiem in doua.
Condimentam pulpele cu condimentele de pui si le punem intr-o tava unde am pus putin ulei de masline.
Ceapa verde si usturoiul curatate, le taiem marunt.
Deasupra pulpelor radem coaja de lamaie si ghimbirul curatat.
Presaram peste pulpe ceapa verde si usturoiul.
Adaugam vinul in tava si dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade.
Lasam sa se rumeneasca aproximativ o ora, timp in care intoarcem pulpele pe toate partile si le facem cu sosul format in tava.
Am servit pulpele cu pilaf de orez si salata verde.
Pofta mare sa aveti !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu lamaie si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|