Ingrediente
- 4 pulpe de pui
- 3 cepe mari
- 1 morcov
- un pastarnac mic
- pasta tomate/ bulion ( cat consideri ca e nevoie )
- 5 catei de usturoi
- sare/ delikat
- patrunjel verde
Mod de preparare
Pulpele de pui se spala si se oparesc, sa se scurga bine sangele.
Ceapa, morcovul si pastarnacul le-am maruntit bine la robot ( daca zarzavatul e tocat mai mare, mi-l lasa Costel pe marginea farfuriei , precum copii mici =))) ) .
Calim totul in putin ulei, apoi adaugam pulpele de pui, sare/delikat si apa cat sa acopere carnea. Lasam sa fiarba totul, pana ce carnea poate fi patrunsa usor cu furculita. Adaugam bulion/ pasta de tomate, apoi usturoiul feliat si mai lasam sa fiarba 5 minute.
Oprim focul si presaram patrunjel verde, tocat.
Servim cu mamaliguta calda .
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (116)
|