Pulpe de pui cu sos de mustar si usturoi

Postat de momo121 in Pui
30 Oct 2014 | 5398 vizualizari
Pulpe de pui cu sos de mustar si usturoi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui superioare
  • 5 cartofi
  • sare
  • piper
  • boia iute sau dulce
  • curry
  • praf de usturoi
  • Pentru sos:
  • 5-6 catei de usturoi
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 2 linguri de mustar ( eu am pus dijon cu hrean)
  • putin cimbru
  • sare
  • In plus:
  • 2 linguri de ulei de masline pentru uns tava si putina apa

Mod de preparare

Spalam bine pulpele, le curatam (eu am preferat fara piele, dar voi puteti sa le lasati asa, crestandu-le putin ) si le condimentam pe ambele parti cu sare, piper, praf de usturoi, boia si curry; le asezam intr-o tava pe care am uns-o cu putin ulei si am asezat inainte cartofii taiati in bucati mai groase pe lung, iar peste pulpele condimentate;

Pentru sos: Usturoiul il curatam, il pisam bine cu sare, peste punem uleiul, amestecam pana iese o pasta albicioasa, pe urma punem mustarul si cimbrul. 

Ungem carnea din tava cu sosul obtinut, punem putina apa, acoperim tava cu capac sau cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 45 min; dupa care luam capacul si lasam sa se rumeneasca cca. 15 min ( depinde si de cuptor).

Pofta buna!

Noi am servit alaturi de o salata de varza

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de mustar si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe marinate in sos de iaurt cu mustar

Postat de sufletista

Pulpe marinate in sos de iaurt cu mustar

Intr-un bol amestecam mustarul cu uleiul, vinul si condimente dupa gust, adaugam pulpele spalate si curatate de eventualele pene. Amestecam bine dupa care adaugam iaurtul, amestecam bine si dam...

Citeste continuarea

Gyros cu pui si sos tzatziki

Postat de AlexTeacher

Gyros cu pui si sos tzatziki

Incepe cu lipia . Dizolva drojdia uscata in apa calduta. Pentru inceput incorporeaza 140 g de faina. Amesteca-le bine si lasa amestecul sa se odihneasca 30 minute. Adauga apoi uleiul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.10.2014, 16:39
la 30.10.2014, 16:41
Bune bune
la 30.10.2014, 16:59
Bune sunt cu sosul ala!
la 30.10.2014, 17:01
la 30.10.2014, 17:03
bune

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking