Pulpe de pui cu sparanghel si cartofi dulci

Postat de dantes in Pui
19 Apr 2018 | 2972 vizualizari
Pulpe de pui cu sparanghel si cartofi dulci

Ingrediente

  • pulpe de pui
  • 500 g sparanghel
  • 1 kg cartofi dulci
  • 50 g unt
  • 10 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Pulpele de pui la condimentam dupa gust cu sare si piper si la prajim pe gril.

Cartofii dulci ii punem la fiert in coaja; cand sunt gata, ii curatam de coaja, ii taiem in felii de circa 1 cm. Ii ungem cu ulei de masline si ii condimentam cu cimbru, sare si piper dupa gust, ii asezam in tava si ii dam la cuptor circa 20 minute.

Sparanghelul il curatam, apoi il introducem 2-3 minute in apa fierbinte, apoi il scoatem si il prajim in unt incins, circa 5-6 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sparanghel si cartofi dulci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Snitel de pui in pesmet cu garnitura de ciuperci si orez.

Postat de reisnaor_2006

Snitel de pui in pesmet cu garnitura de ciuperci si orez.

            Pieptul de pui se spala si se taie felii subtiri. Se bate usor cu ciocanelul de lemn pentru a-l fragezi ,se pipereaza si se...

Citeste continuarea

Rulouri din piept de pui cu carnat si cascaval

Postat de mirela0911

Rulouri din piept de pui cu carnat si cascaval

Se spala pieptul de pui, se sterge bine cu prosoape absorbante si se taie in doua. Se bate carnea ca pentru snitele dar nu asa subtiri. Se condimenteaza cu sare si piper. Se asaza peste felia de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.04.2018, 13:31
la 19.04.2018, 13:40
Trebuie sa incerc si eu combinatia
la 19.04.2018, 13:47
Foarte bună mâncare! Trebuie să încerc și eu sparanghelul, cât de curând...!
la 19.04.2018, 14:14
la 19.04.2018, 14:45

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking