Pulpe de pui dulci-picante

Postat de Criss in Pui
9 Feb 2013 | 4043 vizualizari
Pulpe de pui dulci-picante

Ingrediente

  • Pentru marinata:
  • -4 linguri ketchup
  • -2 lingurite miere de albine
  • -4 bucati usturoi
  • -2 linguri ulei de masline
  • -1/2 lingurita cimbru
  • -1/2 lingurita rozmarin uscat
  • -sare, piper
  • -1 lingurita boia iute
  • +
  • -8 bucati pulpe de pui inferioare

Mod de preparare

Pulpele se curata, se spala si se sterg cu hartie absorbanta. Se amesteca toate ingredientele pentru marinata si se ung pulpele. Se pun intr-o tava pe hartie de copt. Se acopera tava cu folie de aluminiu, se pune tava in cuptor pentru o ora, dupa care se indeparteaza folia si se lasa sa prinda o usoara crusta.  Se servesc cu garnitura preferata. In cazul nostru a fost piure de cartofi cu ceapa, sote de ciuperci si salata de sfecla rosie.

(Traiasca hartia de copt! Altfel era vai si amar de tava mea. :D )

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui dulci-picante" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita picanta de pui cu naut si cartofi dulci

Postat de Satisfyyourcravings

Tocanita picanta de pui cu naut si cartofi dulci

Bucatile de pui se presara cu sare, condimentele pentru pui si rozmarinul si se prajesc in putin ulei, intr-o caserola, pana devin aurii.  Intre timp, se taie ardeiul in bucati groase,...

Citeste continuarea

Pulpe de pui cu sparanghel si cartofi dulci

Postat de dantes

Pulpe de pui cu sparanghel si cartofi dulci

Pulpele de pui la condimentam dupa gust cu sare si piper si la prajim pe gril. Cartofii dulci ii punem la fiert in coaja; cand sunt gata, ii curatam de coaja, ii taiem in felii de circa 1 cm....

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.02.2013, 09:26
la 09.02.2013, 09:54
Tare apetisante.
la 09.02.2013, 10:34
foarte bune
la 09.02.2013, 10:57
la 09.02.2013, 11:16
bune

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking