Pulpe de pui fragede cu usturoi si piure de cartofi

Postat de kamy in Pui
15 Oct 2010 | 5086 vizualizari
Pulpe de pui fragede cu usturoi si piure de cartofi

asta a mancat Sabina azi....s-a strambat cand a vazut pastele mele...dar ea a ..".ingurgitat" azi o gramada de E-uri.....

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 1 punga Maggi-pui fraged cu usturoi
  • 2 cartofi
  • unt
  • lapte nucsoara
  • sare

Mod de preparare

Am spalat bine pulpele,le-am taiat in doua,le-am sters bine cu un servet absorbant,le-am bagat in punga Maggi,am pus concentratul peste ele,am legat punga ,le-am"haltacarit"bine,am asezat punga cu pulpele intr-o tava,am gaurit punga din loc in loc cu o scobitoare,am introdus tava in cuptorul incins unde am lasat-o 1 ora la foc mic.

Cartofii i-am curatat,i-am taiat cubulete si i-am pus la fiert.Cand au fost fierti,am scurs apa,i-am frecat bine cu mixerul,am adaugat o lingurita de unt,lapte cate putin,pana a ajuns piureul la consistenta dorita si la sfarsit sarea si un praf de nucsoara.

Am facut o salata cu rosii,gogosar si ceapa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui fragede cu usturoi si piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Chicken fingers

Postat de Dya

Chicken fingers

Taiem pieptul de pui in fasii subtiri. Intr-un bol, spargem cele doua oua, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor. Trecem fasiile de carne prin faina si apoi prin ouale batute....

Citeste continuarea

Pulpe de pui in vin

Postat de mirela0911

Pulpe de pui in vin

Se curata si se spala bine carnea apoi se lasa sa se scurga de apa sau se sterge cu prosoape de hartie. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Se pune...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.10.2010, 21:17
vreau...si imi si place mult
la 15.10.2010, 21:20
hai rocsi ca-ti dau....am facut 4 plupe si a mancat numai Sabina....mai este
la 15.10.2010, 21:22
eu un copanic(nu prea mananc partea superioara ,foarte rar)si cu un strop de piure...dar maine k azi mai e putin de post
la 15.10.2010, 21:27
ok rocsi...ma anunti cu o juma de ora inainte ca sa pun de piureok?
la 15.10.2010, 21:30
si mie imi plac pungile de la maggi,le folosesc cand vreau sa fac ceva rapid

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking