Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur

Postat de MIUTA in Pui
14 Feb 2011 | 10887 vizualizari
Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur

E un fel principal delicios si foarte rapid de pregatit.

Ingrediente

  • 6 buc.pulpe de pui superioare
  • 2 oua
  • pesmet
  • sare,piper,vegeta cu gust de gaina
  • faina
  • 5 cartofi
  • 50 g unt

Mod de preparare

Se pun la fiert pulpele de pui in apa cu vegeta.In alta cratita se pun la fiert cartofii taiati cubulete tot in apa cu vegeta.Cand pulpele sunt aproape fierte se scot din apa.Se condimenteaza cu piper,se dau prin faina,prin oul batut cu sare si la sfarsit prin pesmet.Se prajesc in uleiul fierbinte.Cartofi se storc de apa cand sunt fierti se amesteca cat sunt fierbinti cu bucatele de unt si se condimenteaza daca mai este nevoie.Pulpele de pui se servesc alaturi de garnitura de cartofi cu muraturi.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Enchiladas cu pui si porumb

Postat de rocsi_1612

Enchiladas cu pui si porumb

Pentru inceput pregatiti  sosul : Ceapa curatata o tocati marunt. Usturoiul curatat il tocati. Ardeiul kapia il curatati de cotor, seminte si il taiati cubulete mici. Incingeti uleiul intr-o...

Citeste continuarea

Budinca de cartofi cu sunca si piept de pui

Postat de rocsi_1612

Budinca de cartofi cu sunca si piept de pui

Pieptul de pui il taiem bucati potrivite. Intr-un vas punem sare, piper, boia de ardei dulce, busuioc uscat, uleiul si sosul teriyaki. Amestecam toate aceste condimente, punem puiul si il...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.02.2011, 21:54
Immm...cum arata...
la 14.02.2011, 22:02
bun meniu ne oferi
la 14.02.2011, 22:03
o bunatate de meniu
la 14.02.2011, 22:04
bun si gustos
la 14.02.2011, 22:13
interesant cum fierbi intai pulpele

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking