Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur

Postat de MIUTA in Pui
14 Feb 2011 | 10887 vizualizari
Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur

E un fel principal delicios si foarte rapid de pregatit.

Ingrediente

  • 6 buc.pulpe de pui superioare
  • 2 oua
  • pesmet
  • sare,piper,vegeta cu gust de gaina
  • faina
  • 5 cartofi
  • 50 g unt

Mod de preparare

Se pun la fiert pulpele de pui in apa cu vegeta.In alta cratita se pun la fiert cartofii taiati cubulete tot in apa cu vegeta.Cand pulpele sunt aproape fierte se scot din apa.Se condimenteaza cu piper,se dau prin faina,prin oul batut cu sare si la sfarsit prin pesmet.Se prajesc in uleiul fierbinte.Cartofi se storc de apa cand sunt fierti se amesteca cat sunt fierbinti cu bucatele de unt si se condimenteaza daca mai este nevoie.Pulpele de pui se servesc alaturi de garnitura de cartofi cu muraturi.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tablou cu un altfel de ostropel

Postat de Constelatialeu

Tablou cu un altfel de ostropel

Mai intai am spalat pieptul de pui ( dezosat si fara pielita), apoi l-am pus cu apa cu un pic de sare si l-am dat intr-un clocot. L-am scos din apa si l-am lasat putin sa se raceasca, apoi l-am...

Citeste continuarea

Curry de pui si orez

Postat de Anett

Curry de pui si orez

Taiem pieptul de pui in bucati mici, le acoperam cu 2 linguri de curry si zeama lamaii, amestecam bine si lasam la rece minim 30 de minute. Intre timp pregatim orezul. Intr-un vas incingem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.02.2011, 21:54
Immm...cum arata...
la 14.02.2011, 22:02
bun meniu ne oferi
la 14.02.2011, 22:03
o bunatate de meniu
la 14.02.2011, 22:04
bun si gustos
la 14.02.2011, 22:13
interesant cum fierbi intai pulpele

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking