Ingrediente
- 2 pulpe de pui
- 2 dovlecei potriviti
- 1 vanata mica
- sare si piper dupa gust
- boia dulce
- fulgi de chili
Mod de preparare
Pulpele de pui se curata de piele si se spala sub jet de apa rece.
Dovlecelul se spala si se taie rindele de grosimea unui deget.
Se aseaza rondelele intava yena, apoi aruncam deasupra si o mana de bucatele de vanata (spalata sitaiata rondele, apoi in 4).
Preincalzim cuptorul la 180 grade.
Asezam peste legume cele doua pulpe fara piele, presaram sare, piper si boia dulce, adaugam 1/4 cana apa si dam forma la cuptor pentru 40 minute.
Dupa ce se rumenesc pulpele pe o parte le intoarcem sa se gateasca uniform.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu dovlecel si vanata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|