Pulpe de pui marinate in kefir

Postat de Valclaudia in Pui
20 Dec 2015 | 6675 vizualizari
Pulpe de pui marinate in kefir

Ingrediente

  • 2 pulpe intregi de pui
  • 200 ml kefir
  • busuioc uscat
  • sare si piper dupa gust
  • 1 punga de copt
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Spalam pulpele de pui si le stergem cu servetele absorbente.

Asezam pulpele intr-un castron, turnam kefirul peste ele, presaram 1 lingurita rasa busuioc uscat, sare si piper dupa gust si amesteca cu mana sa se imbrace pulpele in sosul format.

Acoperim castronul si il lasam la frigider peste noapte.

A doua zi preincalzim cuptorul la 200 grade.

Asezam pulpele in punga de copt fara kefirul in care au stat la marinat, legam punga la gura si dam apoi tava la cuptor pentru 45 minute.

Scoatem tava din cuptor, decupam punga asa incat pulpele sa se poata rumeni si mai dam pentru 150 minute tava la cuptor la 220 grade.

Noi am servit pulpele cu piure de cartofi peste care am turnat putin sos care s-a format in timpul prepararii pulpelor in punga.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate in kefir" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui

Postat de Caty

Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui

Iata cum se prepara Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui Am spalat carnea si am lasat-o la scurs intr-o strecuratoare. Intre timp, am curatat morcovul, cartoful, ceapa, usturoiul,...

Citeste continuarea

Gyros cu pui si sos tzatziki

Postat de AlexTeacher

Gyros cu pui si sos tzatziki

Incepe cu lipia . Dizolva drojdia uscata in apa calduta. Pentru inceput incorporeaza 140 g de faina. Amesteca-le bine si lasa amestecul sa se odihneasca 30 minute. Adauga apoi uleiul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.12.2015, 13:21
bune
la 20.12.2015, 13:25
Ce imi plac
la 20.12.2015, 13:30
bune rau
la 20.12.2015, 13:56
bune bune
la 20.12.2015, 14:07
Hai ca merg si bulanele astea...;-bd

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking