Ingrediente
- 4 ciocanele de pui
- ulei pentru prajit
- sare
- piper
- cateva linguri de faina
- cateva linguri pesmet
- 2 oua
Mod de preparare
Pulpele le spalam si le punem la fiert in apa cu putina sare. Le lasam sa fiarba 15-20 minute, astfel incat sa nu se despinde pielea de pe os.
Dupa ce le-am fiert le potrivim de sare si piper dupa gust.
Pregatim 3 boluri in care vom pune separat faina, pesmetul si ouale batute cu putina sare.
Incingem uleiul intr-o tigaie, apoi pregatim pulpele.
Dam prima pulpa prin faina, apoi prin ou, iar prin faina, iar prin ou, si la final prin pesmet.
O punem la prajit in uleiul incins. Asa procedam cu fiecare pulpa.
Dupa ce s-au rumenit bine pe toate partile, se scot pe servetele pentru a se absoarbe uleiul.
Se servesc ca atare sau alaturi de ce garnitura va place sau de o salata.
Va doresc pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|