Ingrediente
Pentru pulpe avem nevoie de :
- 6 ciocanele , sau pulpe intregi
- sare cat sa acopere fundul unei tavi
Pentru cartofii acordeon la cuptor avem nevoie de :
- cartofi potriviti ca marime
- sare
- foi dafin (busuioc , patrunjel etc )
Am mai pus morcovi si ceapa
Mod de preparare
Pulpe pe sare
Spalam pulpele si le uscam cu servetele .
Acoperim fundul unei tavi cu sare ( de mare , mai grunjoasa daca gasiti ) .
Asezam pulpele uscate si punem la cuptor tava . Nu trebuie intoarse si nici acoperite .
In circa 20 minute sunt gata .
Cartofi acordeon la cuptor
In acelasi timp facem cartofii astfel : spalam bine cartofii si ii taiem felii dar nu pana jos ( sa nu se desprinda feliile ) . In crestaturi punem frunza de dafin sau ce doriti , punem deasupra putina sare si ii punem intr-o tava in care am pus putin unt si o lingura de ulei .
Dam la cuptor si lasam pana se fac ( ai mei au fost gata cam in 30 minute )
Pofta mare !!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de sare cu cartofi acordeon , morcovi si ceapa la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|