Pulpe de pui pe pat de sare si ciuperci sotate

Postat de Valclaudia in Pui
12 Iul 2015 | 2976 vizualizari
Pulpe de pui pe pat de sare si ciuperci sotate

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • sare si piper dupa gust
  • curry dupa gust
  • 500 g ciuperci brune
  • sare grunjoasa, cca 300 g
  • maghiran si busuioc uscat pentru aromat patul de sare
  • 1 ceapa mare rosie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • sare si piper dupa gust
  • bobite de mustar
  • patrunjel verde proaspat tocat

Mod de preparare

Curatam pulpele de pui de piele, le spalam sub jet de apa rece si le stergem apoi cu servetele de bucatarie absorbante.

Le condimentam cu sare si piper dupa gust, pentru culoare si aroma presaram pudra curry.

Preincalzim cuptorul la 220 grade.

Asezam sarea grunjoasa intr-o forma termorezistenta, adaugam maghiran si busuioc uscat, apoi asezam pulpele pe patul de sare.

Dam pulpele la cuptor pana es rumenesc frumos pe ambele parti.

Ciupercile se curata  si se lasa intregi.

Ceapa curatata si taiata marunt se pune la calit in doua linguri ulei de masline.

Adaugam ardeiul taiat bucati si ciupercile, presaram sare si piper dupa gust, bobitele de mustar si lasam sa se gateasca ciupercile la foc potrivit pana scade apa lasata de acestea si sunt inbracateintr-un fel de sos (format din ceapa si ardei prin sotare). Oprim focul si presaram patrunjel verde proaspat tocat.

Servim pulpele cu ciuperci sotate.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de sare si ciuperci sotate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Enchiladas cu pui si porumb

Postat de rocsi_1612

Enchiladas cu pui si porumb

Pentru inceput pregatiti  sosul : Ceapa curatata o tocati marunt. Usturoiul curatat il tocati. Ardeiul kapia il curatati de cotor, seminte si il taiati cubulete mici. Incingeti uleiul intr-o...

Citeste continuarea

Aripioare picnic

Postat de Leontina_Costel1970

Aripioare picnic

Mai intai curatam de eventualele impuritati aripioarele, apoi le spalam si le punem intr-o oala, acoperim cu apa, adaugam delikat si lasam sa fiarba cca 20 minute. Scoatem aripioarele le lasam sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.07.2015, 18:32
Imi place cu ciuperci!
la 12.07.2015, 18:46
Tot ce ce pregătește pe pat de sare te aștepți să fie foarte sărat,dar..............................țeapaăăăăăăăăăăăă)e sărat atât cât trebuie
la 12.07.2015, 18:59
bune bune
la 12.07.2015, 19:09
delicioae!
la 12.07.2015, 19:23
bune!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking