Pulpe de pui umplute

Postat de lilik in Pui
30 Dec 2010 | 8852 vizualizari
Pulpe de pui umplute

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 4 felii de sunca
  • 4 felii de cas(sau cascaval)
  • sare,piper
  • praf de usturoi(sau 2 catei pisati)
  • 2 pahare vin alb
  • ulei de masline
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Cumparam pulpele gata dezosate(sau le dezosam acasa),intindem pulpa si o condimentam apoi punem deasupra 1 felie de cas si una de sunca apoi rulam si legam cu ata sa nu se desfaca.procedam asa cu toate.

luam o tava si punem ulei de masline apoi punem pulpele,le condimentam si presaram pe fiecare putin usturoi,apoi le bagam in cuptorul incins la 200°.

cand incep sa sfaraie(dupa cca 10 min)punem deasupra un pahar cu vin alb si mai lasam asa 15-20 de minute dupa care punem celalalt pahar cu vin.

le intoarcem si la lasam inca 35 de minute cca(trebuiesc intoarse pe toate partile),dar depinde de cuptorul fiecaruia.vedeti cand sunt frumos rumenite pe toate partile si ca sa fiti siguri ca sunt gata faceti o sectiune intr-o pulpa.

cand le servim presaram putin patrunjel verde si punem sos din tava.

servim cu piure de cartofi sau salata.

Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui

Postat de oanapl

Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui

Iata cum se prepara Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui Se cerne făina într-un castron mare și se sparg ouăle peste ea. Ouăle nu trebuie bătute separat ci se pun...

Citeste continuarea

Chifle umplute (reteta video)

Postat de bucatarie_marocana

Chifle umplute (reteta video)

Umplutura: Intr-un bol puneti carnea, peste carne puneti branza, apoi puneti masline verzi si masline negri. Puneti si cascaval, opriti cam 50 g de cascaval le veti folosi la sfarsit. Puneti sos...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.12.2010, 13:16
la 30.12.2010, 13:19
sunt o delicatese
la 30.12.2010, 13:22
ce bine arata si de gust nu mai incape vorba
la 30.12.2010, 13:25
la 30.12.2010, 13:35
multumesc frumos

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking