Pulpe umplute cu branza de capra si cartofi noi la cuptor

Postat de postavaru in Pui
22 Aug 2013 | 3619 vizualizari
Pulpe umplute cu branza de capra si cartofi noi la cuptor

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui intregi
  • 150 g branza cremoasa de capra cu verdeata Delaco
  • 2 linguri smantana
  • 3 catei de usturoi sau 1 usturoi verde
  • cimbru
  • sare, piper
  • boia
  • ulei de masline
  • Garnitura:
  • 1 kg cartofi noi
  • 1 lingura sare de mare
  • 5 fire cimbru
  • 5 fire busuioc
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura unt de arahide
  • 5 catei de usturoi
  • 100 g unt

Mod de preparare

Branza de capra o amestecam cu smantana, usturoiul pisat sau taiat marunt si cimbru tocat.

Pulpele de pui le taiem pe jumatate si le condimentam cu sare, piper si boia. Desprindem usor pielea, creand astef el un buzunar. Umplem "buzunarul" cu amestecul de branza.

Ungem o tava cu ulei apoi asezam pulpele si le acoperim cu capac sau folie de aluminiu.
Dam la cuptor la foc potrivit ~ 30 de minute apoi scoatem folia si le mai lasam 15 minute, ca sa se rumeneasca.

Pentru garnitura (inspirata de aici) spalam cartofii, ii curatam apoi ii taiem in sferturi sau felii mai goase. Punem sarea de mare si amestecam bine.
Restul ingredientelor le punem intr-un vas inalt si le mixam cu mixerul vertical pana devin pasta. Ungem cartofii cu pasta obtinuta.

Tapetam o tava cu hartie de copt (sa fie mai multa) si punem cartofii in tava. Acoperim cartofii cu surplusul de hartie sau ii putem acoperi cu folie de aluminiu.
Dam la cuptor, la foc potrivit ~40 de minute, dupa care desfacem hartia si ii mai lasam 15 minute la cuptor.

Am servit pulpele de pui impreuna cu cartofii si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe umplute cu branza de capra si cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciulama de pui si ciuperci

Postat de diana_k

Ciulama de pui si ciuperci

Pieptul de pui se taie cubulete, la fel si ciupercile. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pune la calit in ulei incins, punem pieptul de pui si amestecam usor, cand isi schimba culoarea...

Citeste continuarea

Puisor aromat la cuptor

Postat de CameliaComan

Puisor aromat la cuptor

Curatam si spalam puiutul. Presaram deasupra puiului praf de usturoi, boia dulce, condimente pentru carnea de pui, piper si sare. Pune ulei de masline si masam usor puiul. Introducem puiul in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.08.2013, 14:37
Ce bine arata!
la 22.08.2013, 14:38
asta-i de dieta,asa-i?
la 22.08.2013, 14:41
super
la 22.08.2013, 14:41
Multumesc Elena
la 22.08.2013, 14:41
Dia, cui pe cui se scoate... cred )

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking