Pulpe de pui umplute

Postat de COSTEO in Pui
31 Mar 2013 | 71742 vizualizari
Pulpe de pui umplute

Ingrediente

  • 1 kg pulpe de pui
  • carnati subtiri putin afumati
  • cascaval
  • ardei gras verde si rosu
  • masline fara samburi
  • vin
  • sare
  • piper negru sau rosu
  • cimbru
  • 4 catei usturoi

Mod de preparare

Pulpele se dezoseaza si se bat putin cu ciocanul de snitele. Se intind pe un tocator si la mijlocul pulpei se pune un carnat, o fasie de cascaval, o fasie de ardei rosu si verde si o maslina taiata in doua si doua feliute de usturoi. Se asezoneaza cu sare, piper si cimbru.

Se ruleaza si se prinde ruloul cu scobitori 2 pe capete si 1 la mijloc.

Se pun intr-o tava cu putin ulei, un morcov taiat rondele si ceapa taiata rondele, se asaza pulpele in tava si se lasa la cuptor la 160 grade pana prinde putina culoare, apoi se pune o cana de vin alb si se lasa la cuptor la 180 grade pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui

Postat de oanapl

Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui

Iata cum se prepara Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui Se cerne făina într-un castron mare și se sparg ouăle peste ea. Ouăle nu trebuie bătute separat ci se pun...

Citeste continuarea

Chifle umplute (reteta video)

Postat de bucatarie_marocana

Chifle umplute (reteta video)

Umplutura: Intr-un bol puneti carnea, peste carne puneti branza, apoi puneti masline verzi si masline negri. Puneti si cascaval, opriti cam 50 g de cascaval le veti folosi la sfarsit. Puneti sos...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.03.2013, 19:05
Ce de pulpe si carnati,aici e de venit la masa daca ne primesti,evident .
Nu mananc mult,doar la peste si rubedeniile lui fac mofturi
la 31.03.2013, 19:07
Se scot de la bait si se intind pe un fund ... si la mijlocul pulpei se pune un carnat ... si o maslina taiata in doua
Se ruleaza si se prinde ruloul cu scobitori 2 pe capete si 1 la mijloc.
interesant procedeu,deci musai cu 3 scobitori
la 31.03.2013, 19:07
No scuze,ca uitasem sa-ti urez bun venit in gasca vesela
la 31.03.2013, 19:25
Ete ca Dia a facut deja primirea!

Bun venit si de la mine...Si daca-i cu carnati musai sa ne placa!
la 31.03.2013, 19:28
Apoi Miha,baietii's putini pe la noi,cum sa nu-i primim?
mai ales ca nu vin cu mana goala si le place sa gateasca

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking