Pulpe de pui umplute cu ciuperci

Postat de miha in Pui
3 Feb 2010 | 8360 vizualizari
Pulpe de pui umplute cu ciuperci

Ingrediente

  • 2 pulpe
  • 6 ciuperci medii
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • sare si piper
  • cimbru

Mod de preparare

Ciupercile le tocam marunt, la fel si ceapa pe care o punem la calit in 2 linguri cu ulei de masline. Cand a devenit sticloasa se adauga ciupercile si se fierbe la foc mic pana scade zeama lasata de acestea. Se potriveste gustul de sare si piper, se adauga si usturoiul tocat. Lasam la racit.

Pielea de pe pulpe se desface usor, ramanand prinsa doar de partea de jos. Se repartizeaza umplutura de ciuperci pe toata suprafata pulpei, apoi se trage inapoi pielea si se prinde cu scobitori, daca este nevoie.

Se pun intr-o tava, se stropesc cu putin ulei de masline, se presara cu cimbru si se dau la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.

Se servesc calde cu garnitura preferata.

Eu am pregatit (in acelasi timp, in aceeasi tava) cartofi picanti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui

Postat de oanapl

Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui

Iata cum se prepara Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui Se cerne făina într-un castron mare și se sparg ouăle peste ea. Ouăle nu trebuie bătute separat ci se pun...

Citeste continuarea

Pulpe de pui umplute cu pasta de ciuperci la slow cooker Crock Pot

Postat de panacris

Pulpe de pui umplute cu pasta de ciuperci la slow cooker Crock Pot

Se spală și curăță pulpele, apoi li se desprinde pielea, în așa fel încât să rezulte un buzunăraș. Ciupercile se toacă cât mai mărunt și se călesc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.02.2010, 21:53
deci nu-l dezbracam de tot de ''rochita''; imi inchipui ca umplu o perna cu fulgi;am prins ideeasi mi se pare destul de haioasa;
la 03.02.2010, 22:00
Hi hi...cam asa ceva draga Teo!
la 03.02.2010, 22:08
Miha , trebuie sa ramanem vesele!imi place acest mod de comunicare prin care transmitem BUCURIE;
la 04.02.2010, 10:22
Bestiale sunt si eu am facut in perioada sarbatorilor cu ciuperci si cascaval o minunatie? Mai ai sa dai la schimb la ciorba ?
la 04.02.2010, 11:03
Nu mai am dar poate te ispitesc cu altceva.

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking