Pulpe gustoase a la Buddy

Postat de timea in Pui
13 Iul 2012 | 5902 vizualizari
Pulpe gustoase a la Buddy

Cred ca mai fiecare bucataras si nu numai a auzit de Buddy Valastro - marele Cake Boss :)) Pe langa minunatele torturi pe care le face si cu care ma surprinde placut de fiecare data, e si un mare bucatar. Am urmarit cateva emisiuni la Tv cu el in bucatarie si pe langa multele retete cu branza ce le pregateste, ca de, e de origine italiana si pune parmezan pe tot ce apuca, a facut si acest pui care mi-a atras atentia. Pentru pesmet el a folosit ceva condimente italienesti dintr-o punga unde habar nu am ce avea, dar am adaptat eu in asa fel incat sa fie si puiul meu gustos. In rest cred ca i-am cam respectat reteta din ce imi aduceam aminte, pentru ca am prostul obicei de a nu nota cand vad ceva ce imi place. Sper sa va placa!

Ingrediente

  • 1 kg pulpe superioare
  • 1 borcan ardei copt capia (de preferat mai dulce)
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • 1/2 lingurita ghimbir
  • 1/2 lingurita curry
  • 1/2 lingurita boia de ardei
  • praf de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Spalam bine pulpele si le luam jos pielita.

Pregatim trei farfurii: in prima punem faina, in a doua ouale batute si in a treia pesmetul amestecat cu toate condimentele de mai sus.

Dam fiecare bucata de carne prin faina, apoi prin ou si apoi prin pesmetul condimentat.

Prajim in uleiul incins pe ambele parti.

Scoatem carnea prajita pe un prosop de hartie.

Punem apoi pulpele prajite intr-o tava dreptunghiulara potrivita si turnam peste pulpe  zeama din borcanul de ardei copt.

Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 15 minute.

Scoatem din cuptor si asezam feliile de ardei copt peste pulpe si in tava, acoperim cu folie de aluminiu si dam din nou la cuptor timp de 30 min.

Servim cald!

Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe gustoase a la Buddy" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (38)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Frigarui de pui cu carnaciori afumati

Postat de RuxyRux

Frigarui de pui cu carnaciori afumati

Pieptul de pui se feliaza si se marineaza minim o ora in ulei de masline, condimente si sare. Carnaciorii se taie in bucati, la fel si ardeiul. Se prepara frigaruile, se infig pe rand carnea,...

Citeste continuarea

Piept de pui in crusta de mac si susan

Postat de sufletista

Piept de pui in crusta de mac si susan

Pieptul de pui il  spalam si il taiem felii mai grosute Intr-un vas adaugam sare, piper, usturoiul curatat si tocat felii, frunzele de busuioc tocate, vinul amestecat cu kecheap,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.07.2012, 16:49
Mhm , imi plac pulpele tale ...Dar le prefer nejupuite de piele .
la 13.07.2012, 16:50
ce bine arata
la 13.07.2012, 16:51
Costel, erau grase si urate
la 13.07.2012, 16:55
AICEA ESTE DE dIA
la 13.07.2012, 17:00
sufletista

Vezi toate comentariile (38)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking