Pulpe pe pat de sare grunjoasa cu mamaliguta si mujdei

Postat de Valclaudia in Pui
2 Sep 2017 | 4800 vizualizari
Pulpe pe pat de sare grunjoasa cu mamaliguta si mujdei

By Miha, https://www.bucataras.ro/retete/pulpe-de-pui-pe-pat-de-sare-1208.html ...... cea mai simpla reteta de friptura de pui, eu am adaugat condimente de pui si boia dulce si am servit pulpele cu mujdei de usturoi si mamaliguta

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui inferioare si 3 superioare
  • 1/4 kg sare grunjoasa
  • condimente de pui din comert
  • boia dulce

Mod de preparare

Am preincalzit  cuptorul la 200 grade.

Am asezat sarea grunjoasa in tava in strat uniform, pulpele le-am clatit sub jet de apa rece si am indepartat pielea.

Am condimentat carnea folosind condimente pentru carne de pui din comert, apoi le-am pudrat cu boia dulce si am dat tava la cuptor folosind fuctia de coacere cu ventilatie pentru 30 minute.

Cand s-au rumenit pe o parte le-am intors si le-am pudrat si pe cealalta parte cu boia dulce, apoi le-am dat din nou la cuptor pentru alte 10 minute.

Am servit cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pe pat de sare grunjoasa cu mamaliguta si mujdei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

  Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.

citeste mai mult
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București

Retete similare

Tajine de pui cu masline

Postat de Satisfyyourcravings

Tajine de pui cu masline

Vasul pentru tajine se lasa la hidratat 1 noapte, daca se foloseste pentru prima oara sau 1 ora daca este folosit din cand in cand.  Ceapa se taie julienne, usturoiul se piseaza,...

Citeste continuarea

Pui cacciatore

Postat de licurici_lra

Pui cacciatore

Pulpele de pui se spala bine, apoi se dau cu sare, piper si amestec de ierburi italiene. Se rumesc, pe ambele parti, in ulei incins. Se adauga cate putina apa, pentru a nu se prinde de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.09.2017, 18:23
Foarte bune!
la 02.09.2017, 18:34
la 02.09.2017, 20:12
vin la masa
la 02.09.2017, 21:04
la 02.09.2017, 21:18

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking