Ingrediente
- 4 pulpe de pui inferioare si 3 superioare
- 1/4 kg sare grunjoasa
- condimente de pui din comert
- boia dulce
Mod de preparare
Am preincalzit cuptorul la 200 grade.
Am asezat sarea grunjoasa in tava in strat uniform, pulpele le-am clatit sub jet de apa rece si am indepartat pielea.
Am condimentat carnea folosind condimente pentru carne de pui din comert, apoi le-am pudrat cu boia dulce si am dat tava la cuptor folosind fuctia de coacere cu ventilatie pentru 30 minute.
Cand s-au rumenit pe o parte le-am intors si le-am pudrat si pe cealalta parte cu boia dulce, apoi le-am dat din nou la cuptor pentru alte 10 minute.
Am servit cu mamaliguta si mujdei de usturoi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pe pat de sare grunjoasa cu mamaliguta si mujdei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|