Pulpe pui cu mazare in sos de smantana

Postat de eya in Pui
19 Apr 2013 | 9576 vizualizari
Pulpe pui cu mazare in sos de smantana

Ingrediente

  • 3 pulpe pui intregi
  • 500 gr mazare verde
  • o ceapa mare
  • oregano
  • sare
  • piper
  • un morcov
  • smantana 200 gr
  • 3 lg faina
  • ulei

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala si si se curata si se taie ciocanelele de partea superioara,apoi se pun la fiert intr-o oala timp de jumatate de ora.

Intre timp se curata ceapa si morcovul,ceapa se taie marunt,iar morcovul il radeti pe razatoare.Se spala si mazarea.

Intr-o tigaie se pune ulei la incins si se pune mai intai ceapa,iar dupa ce s-a calit putin se pune sare,piper si oregano,apoi se adauga morcovul si mazarea si imediat se pune o cana de apa peste legume si se amesteca.

Daca pulpele sunt fierte se scot din apa si se pun peste legume.

Important: se verifica sa fie fiarta mazarea. Intre  timp se pregateste smantana cu faina si se amesteca sa se omogenizeze bine.

Cand este fiarta mazarea si restul,se pune smantana care ulterior a fost pregatita si se pune peste pulpe si legume. Se mai lasa timp de 3 min si apoi se gusta,daca mai este nevoie de sare se mai adauga.

Se serveste calduta. Pofta Mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pui cu mazare in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Orez cu legume si pulpe in sos

Postat de daniastefania

Orez cu legume si pulpe in sos

Spalam pulpele de pui, apoi le condimentam cu sare si boia. Punem in putin ulei, la calit, o ceapa si 2 catei de usturoi tocate marunt. Dupa 3 minute adaugam sosul de rosii, 3 cani de apa si sare....

Citeste continuarea

Pui cu ciuperci,mazare,porumb si sos de smantana

Postat de Valclaudia

Pui cu ciuperci,mazare,porumb si sos de smantana

Pulpele de pui se spala sub jet de apa rece, apoi se transeaza in doua. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Punem ceapa la calit in ulei, 2-3 minute la foc mare. Reducem apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.04.2013, 20:03
la 19.04.2013, 20:03
nu am papat in sos de smantana
la 19.04.2013, 20:15
bunnnn....
la 19.04.2013, 20:22
interesanta reteta
la 19.04.2013, 21:14
minunate

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking