Pulpe rumene si aromate

Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne
14 Apr 2010 | 7187 vizualizari
Pulpe rumene si aromate

totul a pornit de la frunzulitele de eucalipt , asa ca ,, le-am facut'' o reteta .

Ingrediente

  • 2 pulpe gaina [ de casa , am avut , eu ]
  • 1 pulpa curcan .
  • 4 rosii
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingurita busuioc
  •  sare
  • boia
  • curry
  • 100 ml ulei
  • 10 frunzulite eucalipt

Mod de preparare

Pulpele le-am curatat , spalat , le-am pus intr-o tava si le-am facut crestaturi , in acestea am pus feliute de usturoi . Am presarat  frunzulitele de eucalipt .

Rosiile le-am mixat impreuna cu restul ingredientelor  pe care le-am turnat desupra pulpelor .

Am pus o cana cu apa si am acoperit cu folie de aluminiu ,am pus 60 min la cuptor la 180 grade . Dupa aceasta am scos folia si am mai tinut 30 min sa capete pulpele crusta .

Puneti pulpele pe platouri si serviti cu pireu de cartofi cald , totul decorat dupa inspiratie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe rumene si aromate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Creier pane

Postat de gurita_ta2005

Creier pane

Creierul se curata de pielite si se spala bine. Intr-o craticioara, punem apa cu foi de dafin si otet si oparim creierul; cand apa incepe sa clocoteasca, il lasam cateva minute si lasam sa se...

Citeste continuarea

Cartofi taranesti cu carne tocata

Postat de cristeena20

Cartofi taranesti cu carne tocata

Cartofii se curata si se taie felii subtiri si nu prea mari.  Carnea o calim in alt vas: punem ulei de masline cu ceapa tocata marunt la calit, adaugam usturoiul si apoi carnea-calim bine,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.04.2010, 10:02
la 14.04.2010, 10:25
ce bn arata
la 14.04.2010, 10:35
ce frumos arata
la 14.04.2010, 10:57
gaina de casa super buna,nota 10
la 14.04.2010, 11:03

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking