Pulpe si piept de pui cu legume la cuptor

Postat de Elena_Daria in Pui
7 Mar 2013 | 9192 vizualizari
Pulpe si piept de pui cu legume la cuptor

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 2 bucati piept de pui
  • 3 morcovi
  • 3 cepe medii
  • 1 ardei mare
  • 1 lingura ulei
  • 1 cescuta apa
  • boia dulce
  • patrunjel uscat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalam si curatam legumele.

Taiem cepele feliute, morcovii ii taiem rondele, iar ardeiul il taiem fasii.

Ungem un vas termorezistent cu ulei, apoi punem legumele.

Condimentam cu sare, piper si putin patrunjel uscat.

Condimentam pulpele(spalate si curatate in prealabil) si pieptul de pui cu sare, piper si boia dulce, apoi le asezam peste legume.

Peste legume si carne adaugam apa, apoi dam vasul la cuptorul preincalzit, pana cand se rumeneste carnea.

Dupa ce s-a facut, lasam putin sa se raceasca apoi servim ca atare sau cu un piure de cartofi alaturi!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe si piept de pui cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Pui invelit in piept de porc, cu bere si mirodenii la cuptor

Postat de ancutsa

Pui invelit in piept de porc, cu bere si mirodenii la cuptor

      Se pârlesc pulpele de pui și se spală. Se taie în jumătăți, astfel încât fiecare să aleagă ce îi place – ori...

Citeste continuarea

Friptura de pui in sos de rosii, sub capac de cartofi

Postat de merisor67

Friptura de pui in sos de rosii, sub capac de cartofi

Pentru friptura, spalam carnea de pui si parlim daca este cazul pulpele. Ungem carnea cu ulei, presaram peste ea condimentele si pe o parte si pe alta si o lasam asa la reca 20 minute. Punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.03.2013, 22:36
la 07.03.2013, 22:38
buna mancare
la 07.03.2013, 22:38
la 07.03.2013, 22:39
multumesc Timi!
la 07.03.2013, 22:41
bune, bune

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking