Pumpkin rolls

Postat de Julie in Prajituri
31 Oct 2010 | 3479 vizualizari
Pumpkin rolls

Ingrediente

Aluat:

  • 4 oua,
  • 100 g zahar,
  • 100 ml lapte,
  • 25 g drojdie,
  • 150 g unt,
  • esenta de vanilie,
  • un praf de sare,
  • aprox. 600 g faina

Umplutura:

  • o cana dovleac ras,
  • 3-4 linguri zahar,
  • o lingura unt,
  • 1 lingurita scortisoara,
  • cateva stafide,
  • 1 albus de ou,
  • 4-5 linguri nuci macinate

Mod de preparare

Aluat: Drojdia se amesteca bine cu o lingurita de zahar, se adauga laptele caldut, ouale batute cu zaharul, untul, sarea si faina. Se framanta bine un aluat potrivit de moale care se lasa sa creasca, la loc cald. Umplutura: Dovleacul se pune la calit impreuna cu untul si zaharul.Cand s-a inmuiat se opreste focul si se adauga stafidele, nucile si albusul de ou batut spuma. Se intinde aluatul in foaie, se pune deasupra umplutura si se ruleaza in sul.Se taie felii si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Se mai lasa sa creasca 15-20min ,apoi se introduce tava in cuptorul bine incins pentru 40-45 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Pumpkin rolls" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert prajitura cu urda, zmeura si caise

Postat de mirela0911

Desert prajitura cu urda, zmeura si caise

Aluatul: Intr-un bol se amesteca ingredientele uscate apoi se taie untul bucatele mici. Se framanta apoi se adauga galbenusul. Se rastoarna pe masa de lucru si se framanta pana se leaga aluatul....

Citeste continuarea

Prajitura cu fructe, crema de vanilie si frisca

Postat de Valclaudia

Prajitura cu fructe, crema de vanilie si frisca

Separam mai intai ouale. Nu uitam sa pornim cuptorul sa fie incins cand terminam de preparat amestecul pentruy blat. (175 grade) Peste albusuri punem praful de sare si le batem spuma. Lasam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2010, 20:36
prima nu scapi de mine nici in gaura de sarpe acuma5f
la 31.10.2010, 20:48
ce umplutura grozava !
la 31.10.2010, 21:13
ce bine arata
la 01.11.2010, 07:37
Julie,ce de bunatati ai facut
la 01.11.2010, 10:24

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking