Quesadilla

Postat de gusti in Pui
8 Iul 2013 | 12918 vizualizari
Quesadilla

Deosebit de buna si usor de pregatit!

Ingrediente

    • 4 tortilla
    • 350-400 g piept de pui
    • o roata de cascaval Sofia Delaco(450 g)
    • 2 ardei copti
    • 1 ceapa rosie
    • ardei iute
    • sare
    • piper
    • tarhon
    • Pt sosul de iaurt:
    • 1 pahar iaurt
    • 2 catei de usturoi
    • patrunjel tocat
    • zeama de lime
    • Pt salsa de rosii:
    • 3 rosii
    • ceapa tocata
    • patrunjel
    • ulei de masline
    • sare
    • ardei iute

Mod de preparare

Pieptul de pui taiat fasii l-am condimentat cu sare, piper, putin chili, tarhon si ulei de masline. Astfel pregatit, l-am pus la fript intr-o tigaie.

Ardeii copti i-am curatat si i-am taiat fasii lungi. 

Ceapa am taiat-o rondele, la fel si ardeiul iute.

Am luat o foaie de tortilla si am pus-o intr-o tigaie incinsa, la incalzit, apoi am intors-o pe partea cealalta.

Am pus pe toata suprafata ei cascaval ras, avand grija sa imbrac bine marginile.

Pe o jumatate din tortilla am pus fasii de pui, ardei copt, rondele de ceapa si cateva rondele de ardei iute. 

Am impachetat tortilla in jumatate, am presat bine si am mai intors-o putin si pe partea cealalta. 

La fel am procedat si cu celelalte foi.

Am trecut la prepararea sosurilor:

Intr-un bol am pus iaurt pe care l-am amestecat cu putin usturoi tocat marunt, patrunjel si putina zeama de lime. Am amestecat si gata sosul de iaurt.

Pentru salsa de rosii am pus intr-un alt bol rosiile taiate cubulete, putina ceapa rosie, ardei iute, patrunjel tocat, le-am amestecat, am condimentat cu sare si piper si am stropit cu ulei de masline.

Am aranjat quesadilla pe un platou si am pus sosuri in doua boluri mici, vesele.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Quesadilla" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Quesadilla cu legume si peste

Postat de rocsi_1612

Quesadilla cu legume si peste

Scurgeti fasolea de lichid, o clatiti in 2-3 ape si o puneti intr-o sita la scurs. Rosiile le taiati felii mai groase. Maslinele le feliati. Conserva de peste o scurgeti bine de ulei. Ardeiul...

Citeste continuarea

Quesadilla cu crema de branza si emmentaler Delaco

Postat de AlexTeacher

Quesadilla cu crema de branza si emmentaler Delaco

Unge foaia de tortilla cu crema de branza; Taie emmentaler-ul cubulete si adauga-l peste; Scoate miezul rosiei, tai-o cubulete si adaug-o peste; Taie ardeiul iute fasii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.07.2013, 11:48
Are si un pic de carnita,cred ca-i tare buna,ca nu arata rau...
la 08.07.2013, 11:49
buna rau, cleme!
la 08.07.2013, 11:49
Irina te cred pe cuvant...
la 08.07.2013, 11:49
ce bine arata ,plina de culoare si savoare
la 08.07.2013, 11:51
ce-mi placeeeee

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking