Quesadilla cu sunca si ciuperci

Postat de gatiticuspor in Aperitive / Garnituri
22 Apr 2013 | 9414 vizualizari
Quesadilla cu sunca si ciuperci

Ingrediente

  • 4 tortilla
  • 3 ciuperci
  • 2 felii sunca
  • jumatate ardei rosu
  • 100 g cascaval
  • sare si piper

Mod de preparare

  Tocati ciupercile, ardeiul si sunca si caliti-le in putin ulei.

  Cand legumele s-au calit, ungeti o tigaie curata cu putin ulei si asezati o lipie(eu a trebuit sa le tai pe jumatate deoarece erau cam mari si tigaia cam mica :D). Incalziti lipia pe fiecare parte cam 10 secunde intorcandu-le de cateva ori pana ce se ridica bule de aer pe suprafata lipiei.Dati cascavalul prin razuitoare.

  Puneti un strat de cascaval pe lipia din tigaie apoi jumatate din legumele calite. Presarati inca un strat de cascaval si  acoperiti cu cea de-a doua lipie.

  Cand cascavalul a inceput sa se topeasca intoarceti pe partea cealalta ca pe o omleta si lasati pe foc pentru inca 1-2 minute. Serviti calde cu salata de varza cu putin marar verde.

  POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Quesadilla cu sunca si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Oua decorate cu tehnica decoupage-ului

Postat de Pungasa_Rogue

Oua decorate cu tehnica decoupage-ului

Ouale se spala, se fierb 5-6 minute, apoi se lasa sa se raceasca.  Se decupeaza imaginile ce urmeaza a fi lipite pe oua (sfatul meu este sa fie imagini mici pentru a putea incapea pe ou si...

Citeste continuarea

Chifle umplute la cuptor

Postat de reisnaor_2006

Chifle umplute la cuptor

            Faina o amestecam cu praful de sare si zahar. Drojdia o dizolvam in putin lapte caldut si o punem peste faina. Framantam usor si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.04.2013, 04:19
la 23.04.2013, 06:58
imi place cum arata
la 23.04.2013, 07:58
la 23.04.2013, 09:41
imi place
la 23.04.2013, 10:57
Mmm ce bunatate!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking