Quiche cu zucchini

Postat de Geanina87 in Aperitive / Garnituri
1 Iun 2013 | 11474 vizualizari
Quiche cu zucchini

Reteta o am de la un bucatar italian,insa eu nu am respectat-o intocmai :))

Ingrediente

  • Aluat:
  • 350 g faina
  • 1/2 pahar cu apa calduta
  • 150 g unt
  • sare
  • piper
  • Umplutura:
  • 4 oua
  • 350 ml smantana groasa
  • 1 zucchino (dovlecel verde) taiat felii
  • 1 rosie mica taiata felii
  • 1 ceapa rosie tocata marunt
  • 7 linguri branza (eu am folosit de capra,dar nu e obligatoriu)
  • sare
  • piper
  • putin ardei iute macinat (peperoncino)

Mod de preparare

Aluat: Se amesteca ingredientele de mai sus si se framanta un aluat nelipicios pe care il dam la frigider pentru 1 ora, dupa care intindem o foaie si o asezam frumos intr-o tava rotunda unsa cu unt si tapetata cu faina.

Dam la cuptorul preincalzit (150°) pentru cateva minute, apoi amestecam ingredientele pentru umplutura si rasturnam compozitia in tava. Introducem din nou in cuptor pentru 40-45 minute, pana cand se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Quiche cu dovlecei si gorgonzola

Postat de Brindusa

Quiche cu dovlecei si gorgonzola

 Mai intai se face coaja de tarta. Untul se taie in bucatele mici si se pune peste faina. Se amesteca cu varfurile degetelor (ca sa nu se topeasca untul) pana ce toate bucatelele de unt sunt...

Citeste continuarea

Quiche cu zucchini si ricotta

Postat de adasev12

Quiche cu zucchini si ricotta

Intai se face aluatul si se lasa la rece macar o ora. Intre timp se pregateste umplutura astfel: se curata putintel zucchinni ( ai mei erau mai jumuliti saracii si a trebuit sa-i curat cam de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.06.2013, 15:32
la 01.06.2013, 15:32
hmm bun
la 01.06.2013, 15:43
buna
la 01.06.2013, 15:45
Vai ce bine arata si ce buna e!
la 01.06.2013, 15:46

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking