Quinoa cu ou prajit, avocado, spanac si sos de unt picant

Postat de Satisfyyourcravings in Cook and smile
4 Mai 2017 | 6049 vizualizari
Quinoa cu ou prajit, avocado, spanac si sos de unt picant

Ingrediente

  • 1 cana iaurt
  • 1 lingura marar proaspat tocat
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 4 oua
  • 2 cani quinoa gatita (despre cum se gateste aici: https://www.bucataras.ro/retete/macrou-cu-salata-de-quinoa-si-rosii-si-sos-de-iaurt-cu-hrean-59984.html)
  • 2 linguri pesto rosso
  • 2 maini spanac proaspat
  • 1 avocado
  • 40 grame branza Feta
  • seminte de susan
  • coaja de lamaie pentru servit
  • Pentru sosul picant:
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri ulei de susan
  • 1 lingurita fulgi de chili
  • 1/2 lingurita paprika afumata

Mod de preparare

Intr-un bol, se amesteca iaurtul cu usturoiul pisat, verdeata tocata, sare si piper. 

Se prajesc ouale dupa preferinte. 

Se asaaza quinoa, spanacul, ouale, avocadoul feliat, pestoul rosso in farfurii, se presara cu branza Feta, seminte de susan si coaja de lamaie si se stropeste totul cu sosul de unt picant. 

Intr-o cratita mica, se amesteca untul cu uleiul de susan, fulgii de chili si paprika afumata, la foc mic, pana cand untul s-a topit complet. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Quinoa cu ou prajit, avocado, spanac si sos de unt picant" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Omleta din oua de gasca

Postat de panacris

Omleta din oua de gasca

Ceapa galbenă și ardeiul gras se curăță, spală și se taie julien. Într-o tigaie se pun legumele și uleiul, eu am o tigaie doubleta, specială pentru omletă, e reversibilă ;) și se...

Citeste continuarea

Gomboti XL cu prune

Postat de privatelaura

Gomboti XL cu prune

Am curatat si am spalat cartofii. I-am gatit la aburi. Dupa ce s-au fiert, i-am scos intr-un castron, am adaugat untul si zaharul si am zdrobit cartofii bine, bine. Am adaugat ouale si am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2017, 16:10
la 04.05.2017, 16:19
Interesanta combinatia!
la 04.05.2017, 16:29
la 04.05.2017, 17:21
la 04.05.2017, 18:27
Cred ca mi-ar place!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking