RAFAELLO

Postat de nadina73 in Prajituri
3 Mar 2010 | 13858 vizualizari
RAFAELLO

USOR,RAPID SI FOARTE REPEDE DE PREPARAT

Ingrediente

  • 200 g unt moale
  • 150 g zahar pudra
  • 150 g lapte praf
  • 100 g nuca de cocos
  • 2 vanilii sau esenta
  • putina esenta rom -optional
  • 4 linguri de smanatana
  • nuca de cocos pt ornat150g (depinde cat de mari se fac bilutele,cu cat se fac mai mici cu ata intra mai multa nuca de cocos)
  • alune sau nuci -pt a pune in bilute-optional

Mod de preparare

Se amesteca toate ingrediantele si se la sa la rece in frigider pt 1/2 ore

Dupa care se formeaza bilute in mana(eu pun un castronel cu apa langa mine si imi ud mainile din cand in cand,daca e nevoie)si se pun in mijloc cate o aluna sau miez de nuca (optional nu pun nici un tot timpu) dupa care se dau prin nuca de cocos.

Pitici mei ma ajuta tare mult cand fac rafaello,le place sa le dea prin nuca de cocos si char sa faca bilute....si sa le manance :)

Se pastreaza in frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "RAFAELLO" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura aniversara cu mousse de cirese si ciocolata alba

Postat de momo121

Desert prajitura aniversara cu mousse de cirese si ciocolata alba

Pentru blat: Separam ouale, iar prima data mixam albusurile cu un praf de sare pana se intareste ca o spuma, apoi mixam galbenusurile cu zaharul pana isi schimba culoarea, adaugam...

Citeste continuarea

Desert tort cu ciocolata si portocale

Postat de mirela0911

Desert tort cu ciocolata si portocale

Blatul: Se separa ouale. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si se adauga pe rand zaharul, mixand bine dupa fiecare. Galbenusurile se amesteca cu uleiul. Se toarna peste spuma de albusuri...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.03.2010, 21:17
toti munciti ''cu spor'' la bombonele! foarte frumoase!
la 03.03.2010, 22:55
mamaaaa, cite bomboane!!!!!
la 03.03.2010, 23:53
uau! da' stiu ca ai facut bomboane, nu gluma! Noroc ca ai avut niste ajutoare asa de dragalase.
la 03.03.2010, 23:53
sa lesin nu alta azi numai delicii ai postat .din cate portii ai facut metrul ala patrat de bomboane ?.
sa-ti traiasca feciorii sunt dulcici .
va dau 5 furculite
la 04.03.2010, 00:17
multumesc mult ,am facut 4 porti de rafaeloo,si ajutoare am nu gluma era inainte de craciun si daca maajutoare am si spor,multumesc mult pt urari santeti tare dragute toate

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking