Bomboane Rafaello

Postat de andaoana in Prajituri
20 Dec 2013 | 10963 vizualizari
Bomboane Rafaello

Sunt bune , simple si aratoase .

Ingrediente

  • 300 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g unt moale
  • 250 g nuca de cocos + 50 g pentru tavalit bomboanele
  • Pentru umplut migdale , nuci, stafide , alune sau ce doriti

Mod de preparare

 

Toate ingredientele le framantam bine intr-un bol, cu mana de preferinta dar se poate si cu o lingura de lemn  .

 Cand obtinem un aluat omogen si dens , punem  la frigider cam 2 ore .

 Din aluatul acesta formam bomboanele , luam aluat cu o lingurita –in acest fel vom avea cam aceiasi marime la bomboane .

 In mijlocul fiecarei bomboane punem  cate o migdala, alune etc. si le mai formam putin cu mainile.

 Fiecare bomboana o rostogolim in nuca de cocos.

 Se pastreaza intr-o cutie, caserola la frigider.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura aniversara cu mousse de cirese si ciocolata alba

Postat de momo121

Desert prajitura aniversara cu mousse de cirese si ciocolata alba

Pentru blat: Separam ouale, iar prima data mixam albusurile cu un praf de sare pana se intareste ca o spuma, apoi mixam galbenusurile cu zaharul pana isi schimba culoarea, adaugam...

Citeste continuarea

Desert tort cu ciocolata si portocale

Postat de mirela0911

Desert tort cu ciocolata si portocale

Blatul: Se separa ouale. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si se adauga pe rand zaharul, mixand bine dupa fiecare. Galbenusurile se amesteca cu uleiul. Se toarna peste spuma de albusuri...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.12.2013, 14:05
printre preferatele mele
la 20.12.2013, 14:07
la 20.12.2013, 14:11
Bune !!!
la 20.12.2013, 14:13
Minunate
la 20.12.2013, 14:13
Ce imi plac

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking