Ramen a la Panacris

Postat de panacris in Supe/Ciorbe
14 Mar 2021 | 4248 vizualizari
Ramen a la Panacris

Pfff, și preparatul acesta mă bântuie de multă vreme! Am vizionat și un film dedicat preparării ramen-ulu! ;) Noh, nu-s eu la acel nivel, dar vă asigur că am preparat și savurat o supică tare faină și gustoasă! Spor și poftă bună! ;)

Ingrediente

  • Pentru supă:
  • Pulpe de pui de țară 2 bucăți,
  • Apă rece cca. 2000 ml,
  • Sare de mare 1 lingură,
  • Piper mozaic boabe 1 linguriță,
  • Morcovi 2 bucăți,
  • Pătrunjel rădăcină 1 bucată,
  • Păstârnac rădăcină 1 bucată,
  • Țelină rădăcină 1 bucată mica,
  • Gulie verde 1 bucată,
  • Ceapă galbenă 1 bucată,
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Pentru servit:
  • Fidea din orez cca. 250 g,
  • Legume chinezești cca. 500 g,
  • Ou 4 bucăți,
  • Pătrunjel verde 1 legătură.

Mod de preparare

Legumele se curăță și se pun la fiert întregi, împreună cu carnea de pui și mirodeniile, la foc mediu cca. 60 de minute cu cca. 2000 ml apă rece. Recunosc că am folosit din nou oala subpresiune, astfel am redus timpul de fierbere la cca. 30 de minute.

După ce s-a fiert carnea, se strecoară supa în alt vas, se asezonează de sare și se dă din nou la gătit.

Când clocotește se adaugă legumele chinezești congelate și fideaua din orez, se acoperă și se oprește focul.

Între timp se fierb ouăle, așa pe modulul, cleioase,) se curăță de coajă și se taie în sferturi.

Într-un bol de supă se pune carnea de pui, legume chinezești, pătrunjelul verde tocat și sferturile de ouă! 😉 Se servește imediat și neapărat fierbinte! :)

Spor și poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ramen a la Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Zurek, supa poloneza nr.2 din Top ( Best soups in the world)

Postat de Ksenya

Zurek, supa poloneza nr.2  din Top ( Best soups in the world)

Iata cum se prepara Zurek, supa poloneza nr.2  din Top ( Best soups in the world) Taiem kaizerul cum va place cubulete sau julienne, adaugam intr-o tigaie cu o lingura de ulei si-l...

Citeste continuarea

Ciorba de cocos

Postat de gicuta69

Ciorba de cocos

Am portionat carnea de cocos, am spalat-o si am pus-o sa fiarba intr-o oala cu apa si un praf de sare. Am indepartat spuma care s-a format. Cat timp a fiert carnea, am curatat si spalat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.03.2021, 22:56
Mi-a placut mult Ramenul !!! Este gustos !!! Eu zic ca ghimbirul face diferenta !!!!
la 14.03.2021, 23:02
la 14.03.2021, 23:08
la 15.03.2021, 03:36
la 15.03.2021, 10:28
E bun tare ramenul. Il fac si eu des,doar ca nu am apucat sa-l postez.

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking