Ratatouille la cuptor

Postat de ionela2682 in Mancaruri de post
9 Iul 2011 | 8825 vizualizari
Ratatouille la cuptor

Am fost la piata si cand am vazut sumedenia de legume proaspete nu am rezistat si am cumparat din toate cate putin..cand am ajuns acasa le-am transformat intr-un Ratatouille la cuptor delicios servit cu maioneda de usturoi!

Ingrediente

  • Ingredientele sunt in functie de marimea tavii:
  • ardei galben
  • dovlecei
  • rosii
  • ceapa
  • vinete
  • sare si piper
  • cimbru uscat
  • ulei de masline
  • usturoi

Mod de preparare

Am fost la piata si cand am vazut sumedenia de legume proaspete nu am rezistat si am cumparat din toate cate putin..cand am ajuns acasa le-am transformat intr-un Ratatouille la cuptor delicios servit cu  maioneda de usturoi!

-legumele se vor taia si se vor aseza in sir indian in tava stropita cu ulei de masline

-se sareaza si pipereaza,se presara cimbru uscat si cativa catei de usturoi( sau pulbere de usturoi uscat),se stropeste cu ulei de masline din abundenta ,se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pana se patrund bine toate legumele,spre sfarsitul coacerii se va descoperi vasul pentru ca legumele sa capete o culoare frumoasa
-se serveste alaturi de o maioneza din usturoi( usturoi pisat foarte bine frecat cu ulei)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ratatouille la cuptor

Postat de simona72

Ratatouille la cuptor

Spalam vanata si dovlecelul, fara a indeparta coaja, taiem capetele si cu un cutit bine ascutit taiem legumele in felii subtiri. Le pudram cu sare, le asezam intr-o strecuratoare si le lasam putin...

Citeste continuarea

Ratatouille

Postat de Bucataria_lui_Tavi

Ratatouille

Pregatire ingrediente: Taiati vinetele felii, de jumatate de cm grosime. Puneti feliile de vanata la rumenit intr-o tigaie de teflon (fara ulei), sau pe gratar, si rumeniti-le pe ambele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.07.2011, 16:34
la 09.07.2011, 16:37
la 09.07.2011, 17:57
nu am cuvinte pentru a spune cum arata:minunat,senzational
la 09.07.2011, 21:39
Buuun!!!
la 09.07.2011, 22:23
Minunat arata!!!

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking