Ingrediente
- Ravioli :
- 2 oua
- 10 linguri faina
- sare
- 1 lingura apa
- Umplutura :
- 150 g spanac congelat
- 1 lingura crema de branza Ceva Fin de la Delaco cu smantana
- sare
- piper
- 1 lingurita de ulei
- Sos :
- 1 ceapa mica
- 1 cutie de crema de branza Ceva Fin de la Delaco cu verdeata
- sare
- piper
- 1 lingura de ulei
Mod de preparare
Pregatim aluatul amestecand foarte bine ingredientele. Intindem o foaie cat putem noi de subtire cu sucitorul. Cu ajutorul unui capac mare din plastic am decupat cercuri in care am pus cate putina umplutura.
Pentru umplutura se fierbe spanacul in apa cu sare si se amesteca toate ingredientele.
Umezim jumatate din marginea cercului si sigilam cu ajutorul unei furculite introduse in faina.Se fierb ca pe paste in apa sarata clocotita, iar cand se ridica la suprafata inseamna ca sunt fierte.
Se servesc cu sos de care doriti. Eu l-am facut dintr-o ceapa tocata marunt si prajita, amestecata cu o cutie de crema de branza cu verdeata. L-am condimentat si am trecut la ....mancat :))
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu spanac si Ceva Fin de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|