Ravioli cu spanac si Ceva Fin de la Delaco

Postat de Geanina87 in Paste
31 Aug 2013 | 6283 vizualizari
Ravioli cu spanac si Ceva Fin de la Delaco

Iubesc spanacul in orice combinatie, de aceea am incercat sa fac ravioli cu spanac. Ma rog...au iesit cam mari,dar nu cred ca are importanta dimensiunea. In plus, e pentru prima data cand fac, deci....ma iertati,da?

Ingrediente

  • Ravioli :
  • 2 oua
  • 10 linguri faina
  • sare
  • 1 lingura apa
  • Umplutura :
  • 150 g spanac congelat
  • 1 lingura crema de branza Ceva Fin de la Delaco cu smantana
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de ulei
  • Sos :
  • 1 ceapa mica
  • 1 cutie de crema de branza Ceva Fin de la Delaco cu verdeata
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de ulei

Mod de preparare

Pregatim aluatul amestecand foarte bine ingredientele. Intindem o foaie cat putem noi de subtire cu sucitorul. Cu ajutorul unui capac mare din plastic am decupat cercuri in care am pus cate putina umplutura.

Pentru umplutura se fierbe spanacul in apa cu sare si se amesteca toate ingredientele.

Umezim jumatate din marginea cercului si sigilam cu ajutorul unei furculite introduse in faina.Se fierb ca pe paste in apa sarata clocotita, iar cand se ridica la suprafata inseamna ca sunt fierte.

Se servesc cu sos de care doriti. Eu l-am facut dintr-o ceapa tocata marunt si prajita, amestecata cu o cutie de crema de branza cu verdeata. L-am condimentat si am trecut la ....mancat :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu spanac si Ceva Fin de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri

Postat de simona72

Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri

Pentru aluat: se spala bine cartofii cu tot cu coaja. Se fierb in steamer pana patrunde o furculita cu usurinta in ei. Se curata de coaja cartofii si se zdrobesc ca pentru piure. Eu am folosit o...

Citeste continuarea

Paste cu dovlecel si ardei gras

Postat de caroline

Paste cu dovlecel si ardei gras

Punem o oala cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba pune sarea si pastele . Le lasam la fiert pentru 7 minute amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.08.2013, 14:12
uffff....pozele mai tarziu
la 31.08.2013, 14:16
la 31.08.2013, 14:43
la 31.08.2013, 14:52
la 31.08.2013, 15:15
Astea-mi plac ... doar ca eu cumpar din comert ... nu-s lenesa , dar nu-mi plac aluaturile dospite (framantate)

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking