Ingrediente
- 250 gr ravioli
- 2-3 linguri cu ulei
- sare
- 2 linguri parmezan ( optional )
Mod de preparare
Eu am folosit ravioli umpluti cu ricotta si spanac .
Punem o craticioara cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si adaugam ravioli . II lasam la fiert 5 minute .Cand pasta este fiarta o scurgem bine de apa in care a fiert si o lasam sa se racoreasca.
Separat punem o tigaie antiaderenta la foc potrivit si adaugam uleiul.
Cand uleiul este incins, asezam ravioli in tigaia unul cate unul . Cand s-au prajit pe o parte , ii intoarcem pe cealalta parte .
Scoatem ravioli pe un servet pentru a elimina uleiul in exces.
Se servesc calzi presarati cu parmezan ( optional) .
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli prajiti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
|