Ingrediente
- 150-200 g ravioli proaspete
- 1 ceapa salota
- 30 g de unt
- 10 cl de smantana lichida
- 100 g de ciuperci albe de Paris
- 2 linguri de vin alb
- 1 lingurita de pudra de fond de vitel
- 20 g de branza roquefort +un pic pentru decorul final
- cateva miezuri de nuca
- cimbru uscat
- sare, piper
- busuioc proaspat
Mod de preparare
Curatati si taiati ciupercile felii.
Sotati-le intr-o tigaie in 15 g de unt, timp de 8 minute.
Curatati si tocati marunt, ceapa salota.
Prajiti-o in 15 g de unt fara s-o colorati, turnati vinul, adaugati pudra de vitel si lasati sa scada 2-3 minute.
Incorporati apoi smantana.
Puneti sare, piper adaugati ciupercile, cimbrul uscat, branza roquefort, nucile si gatiti la foc mic cateva minute.
Puneti la fiert pastele conform instructiuni de pe pachet. Scurgeti bine.
In fiecare farfurie puneti pastele scurse si deasupra sosul pregatit.
Decorati cu un pic de branza roquefort, cateva nuci si busuioc proaspat.
Serviti imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli proaspete cu sos de branza roquefort si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|