Ravioli proaspete cu sos de branza roquefort si nuci

Postat de ctlina in Paste
20 Iun 2018 | 2756 vizualizari
Ravioli proaspete cu sos de branza roquefort si nuci

O reteta rapida, repede de facut seara cand veniti de la serviciu. Va trebuiesc ravioli proaspete. Ca garnitura am facut un sos delicios cu smantana, ciuperci, branza roquefort si nuci. https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/04/ravioli-proaspete-cu-sos-de-branza.html

Ingrediente

  • 150-200 g ravioli proaspete
  • 1 ceapa salota
  • 30 g de unt
  • 10 cl de smantana lichida
  • 100 g de ciuperci albe de Paris
  • 2 linguri de vin alb
  • 1 lingurita de pudra de fond de vitel
  • 20 g de branza roquefort +un pic pentru decorul final
  • cateva miezuri de nuca
  • cimbru uscat
  • sare, piper
  • busuioc proaspat

Mod de preparare

Curatati si taiati ciupercile felii.

Sotati-le intr-o tigaie in 15 g de unt, timp de 8 minute.

Curatati si tocati marunt, ceapa salota.

Prajiti-o in 15 g de unt fara s-o colorati, turnati vinul, adaugati pudra de vitel si lasati sa scada 2-3 minute.

Incorporati apoi smantana.

Puneti sare, piper adaugati ciupercile, cimbrul uscat, branza roquefort, nucile si gatiti la foc mic cateva minute.

Puneti la fiert pastele conform instructiuni de pe pachet. Scurgeti bine.

In fiecare farfurie puneti pastele scurse si deasupra sosul pregatit.

Decorati cu un pic de branza roquefort, cateva nuci si busuioc proaspat.

Serviti imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli proaspete cu sos de branza roquefort si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Retete similare

Tagliatelle cu friptura in sos

Postat de caroline

Tagliatelle cu friptura in sos

Punem un vas cu apa la foc potrivit.Cand apa incepe sa fiarba,punem sare groasa si apoi punem pastele.Le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj.Cand au fiert le scurgem bine de apa. Intre...

Citeste continuarea

Tagliatelle cu rosii si busuioc

Postat de caroline

Tagliatelle cu rosii si busuioc

Se pune apa la fiert.Cand aceasta fierbe,se pune sare si apoi se pun pastele.Se fierb conform timpului indicat pe ambalaj.Se scurg de apa cand sunt gata . Rosiile se spala,se rupe codita si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.06.2018, 11:37
Sa aveti pofta!
la 21.06.2018, 12:02
Foarte bună combinația!
la 21.06.2018, 12:14
la 21.06.2018, 12:46
la 21.06.2018, 12:49

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking