Ravioli proaspete cu sos de branza roquefort si nuci

Postat de ctlina in Paste
20 Iun 2018 | 2794 vizualizari
Ravioli proaspete cu sos de branza roquefort si nuci

O reteta rapida, repede de facut seara cand veniti de la serviciu. Va trebuiesc ravioli proaspete. Ca garnitura am facut un sos delicios cu smantana, ciuperci, branza roquefort si nuci. https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/04/ravioli-proaspete-cu-sos-de-branza.html

Ingrediente

  • 150-200 g ravioli proaspete
  • 1 ceapa salota
  • 30 g de unt
  • 10 cl de smantana lichida
  • 100 g de ciuperci albe de Paris
  • 2 linguri de vin alb
  • 1 lingurita de pudra de fond de vitel
  • 20 g de branza roquefort +un pic pentru decorul final
  • cateva miezuri de nuca
  • cimbru uscat
  • sare, piper
  • busuioc proaspat

Mod de preparare

Curatati si taiati ciupercile felii.

Sotati-le intr-o tigaie in 15 g de unt, timp de 8 minute.

Curatati si tocati marunt, ceapa salota.

Prajiti-o in 15 g de unt fara s-o colorati, turnati vinul, adaugati pudra de vitel si lasati sa scada 2-3 minute.

Incorporati apoi smantana.

Puneti sare, piper adaugati ciupercile, cimbrul uscat, branza roquefort, nucile si gatiti la foc mic cateva minute.

Puneti la fiert pastele conform instructiuni de pe pachet. Scurgeti bine.

In fiecare farfurie puneti pastele scurse si deasupra sosul pregatit.

Decorati cu un pic de branza roquefort, cateva nuci si busuioc proaspat.

Serviti imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli proaspete cu sos de branza roquefort si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste cu ciuperci in sos de iaurt si cascaval delaco

Postat de mirela0911

Paste cu ciuperci in sos de iaurt si cascaval delaco

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. La final se strecoara, se dau sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Intre timp, ciupercile se spala, se curata si se...

Citeste continuarea

Paste cu vongole si smantana

Postat de gurita_ta2005

Paste cu vongole si smantana

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare,se lasa sa fiarba la foc mic timpul scris pe cutie sau punga. Intr-o tigaie punem ulei de masline,si vongolele scurse de zeama.Dupa cateva...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.06.2018, 11:37
Sa aveti pofta!
la 21.06.2018, 12:02
Foarte bună combinația!
la 21.06.2018, 12:14
la 21.06.2018, 12:46
la 21.06.2018, 12:49

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking