Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
14 Apr 2024 | 404 vizualizari

Cu gust bun și fără risipă alimentară: Bruschete cu carnea rămasă. Transformăm carnea rămasă într-un preparat nou și savuros printr-o rețetă simplă de bruschete. Îți garantăm că te vei linge pe degete de bune ce ies. Pentru Reteta de bruschete savuroase cu carnea rămasă ai nevoie de doar câteva ingrediente: resturi de friptură, crema de brânză, usturoi, pâine.  

Ingrediente

  • Ingrediente Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa:
  • Carne rămasă (de la friptură sau alte preparate)
  • 100 g cremă de brânză
  • 1 cățel de usturoi
  • Sare și piper, după gust
  • Cremă de oțet balsamic
  • fire de chives

Mod de preparare

Iata cum se prepara Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa:

Tăiați carnea rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri, în funcție de preferințe.

Într-un castron, amestecați crema de brânză cu usturoiul ras sau pisat, sare și piper, până obțineți o pastă omogenă.

Prăjiți sau rumeniți ușor bucățile de carne într-o tigaie încinsă sau la grătar pentru a le încălzi și a le căpăta o crustă ușor crocantă.

Încălziți puțin feliile de pâine în cuptor într-o tigaie cu puțin ulei de măsline, până devin ușor crocante.

Întindeți o strat generos de cremă de brânză pe fiecare felie de pâine prăjită. Adăugați bucățile de carne încălzită deasupra cremei de brânză. Pentru un aspect și un gust final rafinat, stropiți bruschetele cu puțină cremă de oțet balsamic.

Serviți bruschetele calde, garnisite cu fire tocate de chives.

Acesta este un mod delicios și creativ de a refolosi carnea rămasă, reducând astfel risipa alimentară și pregătind în același timp o gustare savuroasă și apetisantă!

Este ideal sa nu irosim mancarea, asa ca poți pregăti și Piure de cartofi cu parmezan sau Bulete de cartofi servite cu o Salata de varza gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Clatite cu dovlecel, crema de branza si somon afumat

Postat de Ina

Clatite cu dovlecel, crema de branza si somon afumat

Dovleceii se curata de coaja , se dau pe razatoarea mare , se presara cu sare si se lasa intr-o strecuratoare pentru a se scurge foarte bine de zeama. Se amesteca  ouale cu un praf de...

Citeste continuarea

Budinca de paine cu bacon

Postat de MotanLaOale

Budinca de paine cu bacon

Painea se taie cubulete si se pun intr-un castron. Se bat ouale cu sare, piper, laptele, smantana si 50g cascaval ras. Se toarna ouale peste bucatile de paine, se amesteca si se lasa 3-4 ore...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.04.2024, 14:50
Parmezanul unde este, l-ati terminat?
la 14.04.2024, 18:41
la 14.04.2024, 19:56
la 14.04.2024, 20:48
Bun, bun!
la 15.04.2024, 19:04
👍👍👍

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking