Reteta de camembert la cuptor, cu smochine

Postat de Ksenya in Aperitive / Garnituri
17 Ian 2024 | 965 vizualizari
Reteta de camembert la cuptor, cu smochine

Un aperitiv sofisticat si de efect. Pentru Reteta de camembert la cuptor, cu smochine sunt necesare cateva ingrediente: camembert, smochine, ulei de masline.  

Ingrediente

  • Ingrediente Reteta de camembert la cuptor, cu smochine
  • 1 cutie camembert
  • 2-3 linguri ulei de masline extra virgin
  • o crenguta rozmarin
  • piper rosu macinat sau negru
  • 500 g smochine proaspete
  • 2-3 linguri ulei de masline pentru stropit

Mod de preparare

Iata cum se prepara Reteta de camembert la cuptor, cu smochine

Preincalzim cuptorul la 200 grade C.

Intr-un vas rezistent la cuptor si tapetat cu hartie, asezam cambebertul. Il crestam usor cu un cutit. Stropim cu cele 2-3 linguri de ulei.

Asezonam cu piper proaspat macinat. Adaugam crenguta de rozmarin.

Dam la cuptor pentru 10 minute.

Transferam camembertul pe un platou si adaugam smochinele. Stropim cu ulei de masline.

Aperitivul este gata!

Se serveste cu paine prajita.

Pofta buna!

Vezi si reteta de Aperitiv rapid cu branza la cuptor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de camembert la cuptor, cu smochine" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Branza Praidalion

Postat de Constelatialeu

Branza Praidalion

Mai intai am adunat branza din frigider si am taiat-o in bucatele mici , am curatat cepa, usturoiul, am taiat ardeiul bucatele mici. Apoi am luat un borcan ( unul ca un butoias asa) si am inceput...

Citeste continuarea

Mamaliguta cu surprize

Postat de merisor67

Mamaliguta cu surprize

Pentru mamaliguta punem apa la fiert impreuna cu sarea si 2-3 linguri de malai. Lasam sa dea in clocot dupa care incepem sa punem restul de malai, putin cate putin si mestecand continuu. Eu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.01.2024, 16:08
la 17.01.2024, 19:28
la 17.01.2024, 19:39
Minunat, îmi place multtt!
la 17.01.2024, 19:58
Imi plac branzeturile , doar cu came asta nu ma impac...
la 17.01.2024, 21:24
Grozava combinatia!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking