4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Primavara se numara iepurii si fiindca sunt grasi si frumosi, este musai sa ii pregatim in toate felurile posibile! Pentru Reteta de friptura de iepure in suc de rosii la cuptor ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne iepure, suc de rosii, bulion gogosari, usturoi, ceapa.
Ingrediente
Mod de preparareIata cum se prepara Reteta de friptura de iepure in suc de rosii la cuptor Se portioneaza iepurele, se spala bine si se pune intr-o tava, eu l-am pus intr-o oala. Se toaca ceapa, se curata usturoiul si se pun in oala. Se adauga oregano, tarhon, foi de dafin, sare, sucul de rosii, bulionul de gogosari, putina apa. Se pune capac si se da oala la cuptor, la foc mic, pentru circa 3 ore. Cand este gata, se poate servi.Sa aveti pofta si la pofta dragilor! Vezi si reteta de Iepure la cuptor. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de friptura de iepure in suc de rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de sufletista
Carnea de iepure o spalam si o prajim pe ambele parti in putin ulei de masline,adaugam vinul si lasam sa fiarba pana ce se evapora vinul,scoatem carnea intr-un vas si acoperim cu capac, In...
Citeste continuareaPostat de gurita_ta2005
Bucatile de iepure se clatesc cu apa rece, se condimenteaza cu vegeta si piper si se pun in vasul de la multicooker. Punem vinul si un pahar de apa, setam functia Boil si lasam sa fiarba cam 30...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|