Reteta de limba de porc cu masline

Postat de Caty in Mancaruri cu carne
14 Noi 2022 | 4361 vizualizari
Reteta de limba de porc cu masline

Vreau sa va prezint o reteta mancare de limba cu masline, de la soacra mea, cu mici modificari. Ea pune putin vin, eu nu pun deloc. Pentru aceasta Reteta de limba de porc cu masline, avem nevoie de cateva ingrediente principale: limba de porc, ceapa, ardei, morcovi, masline.

Ingrediente

  • Ingredientele pentru Reteta de limba de porc cu masline sunt:
  • 1 kg limba de porc
  • 4 cepe mari
  • 1 ardei gras rosu mare
  • 2 foi dafin
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • o bucata de telina
  • 100 ml ulei
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 100 g masline negre
  • sare
  • piper negru proaspat macinat

Mod de preparare

Iata cum se prepara Reteta de limba de porc cu masline

Limbile de porc le oparim timp de 5 minute apoi le curatam de pielita.

Dupa ce le-am curatat, le punem la fiert intr-o oala cu apa rece. Spumuim de cate ori este nevoie apoi punem o ceapa, morcovul, pastarnacul, telina. foile de dafin.Tinem pe foc pana ce limba este fiarta bine.

Celelalte 3 cepe le taiem marunt si le punem la calit intr-o cratita. Adaugam si ardeiul taiat felii, putina sare, piper negru si din cand in cand, cate un pic de supa de la limba.

Cand ceapa s-a inmuiat, adaugam bulionul, maslinele si putin din supa. Lasam sa fiarba 5 minute dupa care adaugam limba si morcovul taiate felii. Gustam de sare si mai lasam sa dea cateva clocote. 

Se serveste cu patrunjel verde presarat deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de limba de porc cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftele in crusta din fulgi de porumb

Postat de merisor67

Chiftele in crusta din fulgi de porumb

Trecem cele două tipuri de carne prin mașina de tocat și le amestecăm bine. Trecem tot prin mașina de tocat, ceapa și usturoiul, curățate și clătite cu apă rece. Curățăm...

Citeste continuarea

Musaca de cartofi

Postat de camelia75

Musaca de cartofi

1.Dupa ce spalati si curatati de coaja cartofii, ii taiati felii(nu foarte subtiri),apoi ii asezati intr-o tava tapetata cu hartie pt copt.Ungeti feliile de cartofi cu ulei de masline si ii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.11.2022, 02:28
la 15.11.2022, 07:41
la 16.11.2022, 23:15
la 17.11.2022, 19:49
Arata bine!
la 17.11.2022, 20:16

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking