Ingrediente
Ingrediente Reteta de mancare de mazare cu piept de pui in sos de tomate
- un piept mare de pui
- 2 morcovi
- o ceapa
- 500 g mazare congelata
- o cescuta cu pasta de tomate
- o legatura de marar proaspat
- sare
- piper
Mod de preparare
Preparare Reteta de mancare de mazare cu piept de pui in sos de tomate
Puiul meu a fost de tara si am pus mai intai carnea la fiert in putina apa, cand a inceput sa fiarba am aruncat apa, am spalat carnea cu apa rece, apoi l-am pus iar la fiert cam 40 de minute, pana s-a inmuiat bine.
Intre timp se curata morcovii si ceapa, se spala, morcovii se taie rondele, iar ceapa cubulete. Se adauga apoi legumele in oala cu carne, se pune si mazarea congelata si se lasa sa fiarba, la foc potrivit si cu capac, cam 20 de minute. Eu iau mazare Bonduelle, e dulce si fierbe foarte repede!
Se pune apoi bulionul dizolvat intr-o ceasca cu apa si se mai lasa 10 minute la fiert. La final se presara mararul tocat fin.
O alta bunatate cu mazare este si reteta de Mancare de mazare cu cartofi si carnati , iar daca tii post, o poti pregati asa (fara friganele) - Mancare de mazare cu marar si friganele
De la prietenii de pe Gustos, ne-a placut varianta asta - Mancare de mazare cu curcan
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de mancare de mazare cu piept de pui in sos de tomate" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|