Reteta de preparare a papanasilor by Dia

Postat de gurita_ta2005 in Dulciuri
27 Ian 2014 | 4517 vizualizari
Reteta de preparare a papanasilor by Dia

Reteta de preparare a papanasilor Am facut dupa reteta lui Diaconta :x multumesc mult super buni!>:D<

Ingrediente

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 g branza de vaci
  • 80 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 esenta de vanilie
  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 3 linguri de gris
  • 1/2 praf de copt sau bicarbonat
  • coaja de lamaie si portocala
  • sare
  • Ulei pentru prajit
  • smantana
  • dulceata de visine

Mod de preparare

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branza cu zaharul,esenta ,coaja de lamaie si portocala si ouale.

Se pune grisul ,praful de copt, sarea si faina treptat si se amesteca, daca nu este nevoie nu puneti toata faina.

Pe masa de lucru se presara putina faina si se intinde aluatul format.

Cu un pahar facem formele, iar la mijloc ii facem o gaura.

Se fac si bilute mici.

Intr-un ceaun punem ulei, il lasam sa se incinga si punem pe rand formele la prajit.

Se scot pe un servet de hartie pentru a absoarbe excesul de ulei.

Se servesc cu smantana si dulceata de visine.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor by Dia" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (46)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Budinca de gris cu lapte si afine

Postat de gurita_ta2005

Budinca de gris cu lapte si afine

Se pune laptele la fiert,se adauga zaharul si se lasa sa dea in clocot. Se adauga grisul in ploaie si se amesteca cu un tel pentru a nu forma cocoloase. Cand e gata se lasa sa se...

Citeste continuarea

Cozonac cu umplutura mixta

Postat de TAB1TA

Cozonac cu umplutura mixta

 Drojdia se dizolva in laptele cald si se amesteca cu o lingurita de zahar. Apoi se amesteca cu 300 g de faina si se framanta, formandu-se o maia care se lasa sa creasca cel putin o ora la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.01.2014, 17:50
Wow ,ce bine arata!
la 27.01.2014, 17:50
multumesc buni
la 27.01.2014, 17:54
Parca si Gurita- mea ar manca un turnulet de asta Ce ? numai Gurita -ta ?
la 27.01.2014, 17:57
yamyy
la 27.01.2014, 17:58
Mvaaai, imi vine sa te bat ...asa de buni!!

Vezi toate comentariile (46)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking