Ingrediente
- Reteta de preparare a papanasilor
- 400g branza de vaci
- 2 oua
- 12 linguri faina
- 1 lingura gris
- un praf de sare
- 1/2 lingurita bicarbonat
- un varf de cutit praf de copt
- ulei pentru prajit
- smantana
- dulceata
Mod de preparare
Reteta de preparare a papanasilor
Intr-un bol se amesteca toate ingredientele,bicaronatul se dizolva in zeama de lamaie si se adauga si el.Se obtine o compozitie omogena,din care se formeaza gogosele in care se face o gaura pe mijloc. Separat se formeaza mici bilute care se prajesc si ele.Se pun la prajit in uleiul incins bine,se rumenesc pe ambele parti.Se scot pe o hartie absorbanta,Se servesc fierbinti cu smanana si dulceata.Eu am folosit dulceta de afine facuta de mine in casa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de afine" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (3)
|